Idei originale de accesorii pentru sezonul de primavara-vara 2012

0
 Reconceptualizarea modelelor clasice de accesorii este o provocare lansata sezon de sezon pentru designerii internationali, in incercarea constanta de a satisface acest fetis feminin.

Exploatarea exhaustiva a artificiilor de creatie a condus la un nou tipar de abordare: bicromatismul sau chiar varianta eclectica a colourblocking-ului.

Gentile au fost si ele supuse acestui experiment de culoare, dupa ce au traversat etape de interpretare care au condus la aparitia plicurilor supradimensionate, a gentilor tip postas sau a opulentului shopper.

Magazine recomandate de noi:

Pentru primavara 2012, te provoacam sa imprimi o nota de persoalitate accesoriilor tale, prin asortari indraznete de genti si pantofi care experimenteaza cu ideea de contrast, armonie cromatica sau bloc de culoare.

Demitizeaza monotonia cu un contrast dramatic

Daca esti o fire conservatoare, nu evita contrastul absolut, devenit emblema clasica a elegantei minimaliste. Impus in agenda must-have a stilului de casa Chanel, alaturarea de alb si negru pluseaza la capitolul dramatism. Noi iti propunem o pereche de stiletto care surprinde textura extravaganta a pielii de reptila si o geanta tip shopper alba, cu insertii negre.

440 lei

430 lei

Investeste in accesorii complementare

Catwalk-ul actual a impus pantofii care presupun alaturarea de cel putin trei nuante diferite, pastrand, in acelasi timp, estetica armoniei cromatice. Combina accesorii care se completeaza reciproc, care experimenteaza aceeasi gama coloristica si care demonteaza regula de stil conform careia incaltamintea nu se asorteaza cu geanta. Policromatismul tip oglinda, care se reflecta in asocierea pantofilor cu geanta pentru care optezi, este in tendinte in acest sezon.

440 lei

310 lei

Mizeaza pe ideea de colourblocking

Blocurile de culoare, adoptate, initial, cu precadere in sectorul vestimentar, au fost imprumutate si in creatia de accesorii. Pantofii colourblocking sunt un must-have in acest sezon. Iti recomandam sa investesti intr-o pereche de stiletto intr-o nuanta electrica si cu detalii coloristice de contrast. Asorteaza o geanta care pastreaza conceptul cromatic.

460 lei

400 lei

Imprumuta culoare unui outfit de inspiratie masculina

Pantofii de inspiratie masculina, tip Oxford Brogue, raman in tendintele sezonului de tranzitie. Ultracomozi, acestia imprumuta unei tinute un aer chic. Pentru a evita o nota masculina pregnanta a outfit-ului, achizitioneaza-ti o pereche nude, cu detalii cromatice. Completeaza tinuta cu o geanta rectangulara cu maner, intr-una din nuantele pantofilor.

350 lei

390 lei

Experimenteaza policromatismul intr-o tinuta urbana

In sectorul incaltamintei, mocasinii au dobandit o pozitie favorizata. Adopta un stil feminin, optand pentru o pereche de mocasini cu textura snake print si un imprimeu care imbina cu nonsalanta nuante de primavara. Opteaza pentru un plic cu print si pentru o tinuta all nude. Si, pentru ca stilul casual implica un grad ridicat de confort, orienteaza-te catre incaltamintea care favorizeaza texturile comode, precum pielea si fibrele naturale.

350 lei

380 lei

Celebreaza tendintele de primavara in stilul boho

Cizmele de vara ale acestui sezon imprumuta din stilul jovial, ludic, care poarta amprenta boho. Combinatia relaxata de texturi, care asociaza pielea moale cu o panza de vara din fibre naturale, iti asigura confortul, iar imprimeurile florale te provoaca la asocieri de stil country. Asorteaza o geanta cu imprimeu floral, care surprinde vibratia etno.

385 lei

380 lei

Sfideaza tiparele nude cu imprimeuri florale

Asociaza, la o geanta nude cu insertii de bej, pe care o poti purta in stil postas, o pereche de cizme de vara cu detalii florale de print, intr-o nuanta care sparge monotonia cromatica. Asorteaza-le cu o rochie mini, de inspiratie etno, o palarie boho, cu boruri largi si o jacheta din denim.

360 lei

360 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *