Rochii de vară ieftine și la modă

0
Întotdeauna mi-au plăcut fetele în rochii. Mai ales vara! Și nu cred că sunt singurul băiat căruia îi place asta. De fapt, nu cred că e vreun băiat căruia să nu îi placa.

Am făcut o selecție de 3 rochii de la Store Fashion care mie mi-au plăcut mult și în care mi-ar plăcea să îmi văd prietena îmbrăcată:

Magazine online pe care vi le recomandam:

1. Rochie Precious Jewel White: Pe locul 1 în topul preferințelor mele se clasează o rochie scurtă, albă, cu material vaporos.

Preț: 115 ron. Vezi pagina produsului.
2. Rochie Enchanted Daisy Black: a doua rochie în micul meu top, este o rochie elegantă, stil gogoșar. Materialul, după spusele lor – că eu nu l-am atins, este fin la atingere, cordonul este din saten (material de voal). Pe lângă astea, rochia mai are un punct forte: nu are bretele și nici fermoar. Așa-i că și pe voi v-a cucerit?
Preț: 125 ron. Vezi pagina produsului.
3. Rochie Rose Splendor Black: pe locul 3, pun o rochie tip baby-doll, rochii care mi-au plăcut întotdeauna. Chiar dacă nu scoate în evidență toate părțile corpului (sânii îi scoate, vă las pe voi să vă gândiți la ce mă refer :p), rochiile baby-doll au fost întotdeauna moartea mea. Designul este fresh, material elastic cu un bust buretat, iar sub talie se află o mică curea subțire. Are un plus față de rochia precedentă: are bretele detașabile. Când vrei, le pui, când nu ai chef de ele, le iei.

Preț: 110 ron. Vezi pagina produsului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *