LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Monday, September 28, 2020

Tigara electronica eco-friendly ajuta fumatorii

Tigara electronica este un produs foarte apreciat de fumatori. Acest dispozitiv a schimbat complet imaginea fumatului, fiind un produs eco-friendly.

Multi fumatorii sunt motivati sa renunte la tigari dupa ce afla care sunt beneficiile pe care tigara electronica le ofera. Tigara electronica este un dispozitiv care a revolutionat complet lumea fumatului. De la aparitia ei, milioane de fumatori au reusit sa renunte la tigari. Utilizatorii de tigari electronice pot fuma intr-un mod mai sanatos si mai prietenos cu mediul inconjurator.

Tigara electronica este o alternativa mai sanatoasa pentru persoanele dependente de nicotina. Aceasta nu contine tutun insa, functioneaza cu ajutorul unei solutii care contine nicotina. Aceasta solutie, numita e-lichid, este prezenta intr-un cartus atasat la baterie sau intr-un compartiment „tank”. Nu contine substante cancerigene sau agenti chimici periculosi. Este alcatuit dintr-un amestec de apa distilata, nicotina, arome si glicerina vegetala. E-lichidul se incalzeste si se transforma in vapori, cand utilizatorul pufaie din tigara electronica. Asadar, tigara electronica produce vapori in loc de fum.

Potrivit expertilor, datorita calitatii vaporilor, utilizatorii de tigari electronice pot „fuma” aproape oriunde, chiar si in locurile unde fumatul este interzis. De asemenea, utilizarea acestora nu expune persoanele din jur la fumat pasiv si la riscurile asociate. Acest lucru este posibil deoarece, vaporii expirati de catre utilizator dispar in cateva secunde. Prin urmare, persoanele din jurul unui aburitor nu sunt pusi in pericol in nici un fel.

Deoarece, foloseste o baterie, in loc de ardere, tigara electronica nu lasa in urma reziduuri neplacute, precum scrum sau mustiucuri. Componentele din care este alcatuita (baterie, atomizor, cartus) pot fi reciclate cu usurinta. Avand aceste calitati, tigara electronica este considerat un produs eco-friendly.Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT