Pantaloni: Cum ii poti in functie de silueta si stil

0
pantalonii de pijama – subtiri, comozi, cu imprimeuri – sunt punctul de la care designerii au plecat pentru a dezvolta o piesa versatila, usor de purtat atat in tinute sport cat si in outfituri casual-elegante.

Acestia sunt unii dintre pantalonii verii 2012 care cu siguranta vor face furori in randul iubitoarelor de trenduri pentru ca permit o abordare foarte creativa a tinutelor.

Una dintre calitatile lor este aceea ca avantajeaza atat persoanele slabe cat si persoanele cu forme, atata timp cat sunt purtati in combinatiile potrivite. Iata cateva sfaturi de stil in functie de diferite particularitati ale siluetei:

1. Mignonelor le recomand sa poarte acest tip de pantaloni numai cu tocuri; altfel modelul acesta le va scurta picioarele, dand impresia ca sunt si mai mici decat in realitate.
2. Persoanle cu soldurile groase trebuie sa opteze pentru o marime mai mare decat de obicei; acesti pantaloni pica bine pe silueta doar daca sunt lejeri. Cand se muleaza pe corp isi pierd farmecul si scot in evidenta orice imperfectiune.
3. Cele cu silueta cornet (linia umerilor mai dezvoltata decat a soldurilor) sunt avantajate de modelele care au pense, marind zona soldurilor si echilibrand astfel linia generala a siluetei.
4. Persoanele foarte slabe vor arata mai bine in modelul conic, care este mai stramt in zona gleznei.
5. Indiferent de silueta, acesti pantaloni vor veni mai bine daca ii purtati cu tricou, bluza sau camasa pana in talie sau chiar bagate in pantaloni.
6. Persoanelor mai pline le recomand modelele cu imprimeuri mai marunte, persoanelor mai slabe pe cele care au printuri mai mari.

Pantalonii veri 2012 inspirati din linia pantalonilor de pijama pot fi purtati cu sandale, flip-flops, tenisi sau balerini pentru o tinuta foarte lejera, dar in egala masura pot deveni piesa principala a unui outfit casual-elegant daca ii combinati cu tocuri stiletto (nu mai inalte de 10 cm) si un sacou de inspiratie masculina, purtat cu manecile intoarse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *