Cadouri-surpriză de Valentine’s Day

0
Prinsi in ritmul cotidian, de multe ori uitam sa ne aratam afectiunea fata de persoana iubita.

Valentine’s Day este o zi in care ne amintim ca trebuie sa ne oprim si sa ne exprimam dragostea unul fata de celalalt si sa ne bucuram de viata in cuplu.

Cum putem sa ne manifestam dragostea de Valentine’s Day?

In primul rand trebuie sa fim mai happy si sa ne aratam dragostea fata de persoana iubita. Un obicei specific este oferirea de cadouri care pot fi mai valoroase sau doar simbolice.

Cadourile clasice constau in ciocolata, flori, bijuterii, diverse figurine in forma de inimioara si felicitari.
Daca vrei sa fii original/a si sa pregatesti ceva cu totul special pentru partenerul/a ta, ne-am hotarat sa te ajutam in aceasta problema si sa iti prezentam cateva produse cu semnificatie care sa te ajute sa-i arati partenerului/ei tau/tale cat il/o adori.

  • Un desen animat
    Puteti sa va transformati amandoi in personaje magice de desene animate si sa tipariti pe panza personajele animate. Trebuie doar sa trimiteti o fotografie cu voi si apoi veti primi tabloul acasa. Va va aminti mereu cat de mult va iubiti si ce persoane speciale sunteti.
  • Caricaturi
    Daca amandoi aveti simtul umorului, puteti sa realizati o caricatura de cuplu. Veti rade impreuna de calitatile surprinse de artist. Trimiteti o fotografie dupa care se va realiza tabloul. Il primiti direct acasa.
  • Portrete
    Daca partenerul/a ta are o fire sensibila, sigur va aprecia un tablou realizat de un artist plastic. Va simti ca te-ai implicat in alegerea cadoului si va aprecia acest lucru. Trimiti fotografia si primesti tabloul direct la usa ta.
  • Carti de joc personalizate
    In cazul in care va plac jocurile de carti, incercati UNO. Este un joc foarte dinamic in care se umfla carti, se schimba sensul jocului si jucatorii isi schimba cartile intre ei.
    Un set de carti contine 108 carti care se pot personaliza cu pozele voastre preferate.
    Obtii un set de carti de joc si un mini album foto.
  • Calendare de perete personalizate cu fotografii
    Poti realiza un calendar unicat, personalizat cu fotografiile tale. Iti recoamandam sa incarci fotografii semnificative pentru fiecare luna in parte. Cele mai frumoase amintiri vor fi pastrate aproape, timp de 1 an.
  • Reminder zile de nastere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *