Care este lungimea ideala pentru sacouri

0
Stai in fata unei oglinzi mari imbracata intr-un tricou si niste pantaloni stramti. Tine-ti bratele de-a lungul corpului, cu palmele orientate spre tine.

Strange pumnii, apoi du-ti bratele la spate si roteste-te ca sa vezi unde au ajuns. Ar trebui sa descoperi ca linia pumnilor se afla exact acolo unde incep picioarele.

Aceasta este linia orizontala pana la care vei dori sa ajunga sacoul pentru a te avantaja. Un astfel de sacou scoate la iveala intreaga lungime a picioarelor si acopera ceea ce nu vrei neaparat sa se vada din partea superioara a corpului.

Aceasta linie este importanta in special daca ai forme mai pline de la talie in jos.

Nu trebuie sa porti un sacou mai lung deoarece marginea lui inferioara iti taie din lungimea picioarelor, facandu-te sa pari mai scunda si mai lata in solduri.

Aceasta linie este esentiala pentru majoritatea femeilor minione, cu exceptia celor cu talie inalta, care au tors scurt si picioarele lungi. In acest caz, sacoul poate cobori ceva mai mult pe coapse.

Pe masura ce inaltimea si lungimea picioarelor unei femei cresc, poate creste si lungimea sacoului.

La aproximativ fiecare trei ani, creatorii de moda incep sa jongleze cu marimea sacourilor, puloverelor sau vestelor, care sunt ba pana la jumatatea trupului, ba pana la jumatatea coapsei, putand ajunge uneori chiar si pana la gamba.

Nu te lasa influentata. Urmeaza-ti politica personala a proportiilor atunci cand testezi aceste fluctuante lungimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *