LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Thursday, February 25, 2021

Încălţămintea cu franjuri, în vogă în sezonul rece

Toată vara designerii ne-au sfătuit să purtăm genţi cu franjuri! Acum e momentul să purtăm încălţăminte decorată cu franjuri! Iată 4 variante de asortare de la vedete.

Jessica Biel poartă o ţinută simplă, dar chic, pe care a comdimentat-o cu o pereche de botine midi nude, cu franjuri.

Actriţa a asortat o pereche de leggings negri cu un tricou simplu gri şi o geacă scurtă de piele. Accesoriile au conferit un aer modern look-ului: şal gri, ochelari de soare, băscuţă tricotată şi o superbă geantă albastru cobalt. Dar tot botinele rămân piesa de rezistenţă!

Apropo de albastru neon, iatâ cât de sexy este Khloe Kardashian îmbrăcată cu rochiţa de mătase, cu fundă, năsturei şi mânecă lungă! Cizmele lungi de piele întoarsă, cu franjuri, se asortează cu centura, iar noi, dacă vrem să purtăm o ţinută asemănătoare, mai adăugăm o pereche de colanţi negri maţi!

Magazine online pe care vi le recomandam:

Ashley Tisdale a abordat un look tineresc, casual, pe care îl putem reproduce cu uşurinţă. Mixăm nişte blugi skinny indigo, un top cu dungi marinăreşti, sacou, geantă cu inserţii metalice şi un lanţ cu pandantiv, plus, evident, nişte cizme tip UGG, cu franjuri.

Geri Halliwell este super sexy fără prea mult efort! Totul se datorează acelor fabuloase cizme gri, decorate cu mulţi franjuri. Artista a decis să le poarte împreună cu o rochiţă mulată de bumbac şi blazer elegant, cu nasturi aurii. Ca şi în cazul lui Khloe, noi purtăm ţinuta cu o pereche de colanţi.Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT