Golden Globes 2012: Iata actorii de comedie care se lupta pentru premiu la categoria film de comedie sau musical!

0

Kate Winslet, Jodie Foster, Ryan Gosling sau Owen Wilson sunt doar cativa dintre actorii nominalizati la premiile Golden Globes pentru rolurile din filmele comedie/musical. O parte dintre acestia au ajuns la cea de-a 8-a nominalizare, in timp ce pentru altii, anul acesta marcheaza debutul la Golden Globes. Iata o lista cu actorii nominalizati pentru rolurile lor din filmele de comedie si musical-uri.

In filmul ,,Carnage”, Jodie Foster o interpreteaza pe Penelope, o activista politica. Ea si sotul sau se vad prinsi intr-un incident, din cauza fiului lor, care intra in conflict cu un coleg de scoala. Jodie a fost nominalizata de sase ori la premiile Golden Globes, inclusiv in anul 2012.

In filmul ,,Young Adult”, Charlize Theron o interpreteaza pe Mavis Gary, o autoare de romane de fictiune, al carei mariaj ajunge la capat. Proaspat divortata, scriitoarea se intoarce in orasul natal, sperand ca isi va gasi din nou dragostea. In acest an, actrita a ajuns la cea de-a patra nominalizare la Golden Globes.

In filmul ,,Bridesmaids”, Kristen Wiig (a treia din stanga) o interpreteaza pe Annie, o domnisoara de onoare a carei viata o ia razna atunci cand afla ca prietena ei cea mai buna, Lillian, se casatoreste. Anul 2012 i-a adus prima nominalizare la premiile Golden Globes.

In filmul ,,Carnage”, Kate Winslet intra in rolul personajului Nancy Cowan, sotia unui avocat de succes, care se ocupa cu administrarea averii familiei si locuieste in luxosul cartier new-york-ez Manhattan. Baiatul ei intra intr-un conflict cu un coleg de la scoala si se trezeste prinsa intr-o altercatie cu familia lui. In 2012, Kate Winslet a obtinut cea de-a 8-a nominalizare la Golden Globes.

In filmul ,,The Artist”, Jean Dujardin il interpreteaza pe George Valentin, actor de filme mute, care se indragosteste de dansatoarea Peppy Miller. In 2012, actorul a fost nominalizat pentru prima data la Golden Globes.

In filmul ,,The Guard”, Brendan Gleeson este un politist artagos, Gerry Boyle, care face echipa cu Wendell Everett, agent FBI, pentru a investiga un grup international de traficanti de stupefiante. In 2012, actorul a fost nominalizat pentru a doua oara la premiile Golden Globes.

In filmul ,,50/50″, Joseph Gordon-Levitt il interpreteaza pe Adam, un tanar plin de energie si umor, care locuieste impreuna cu iubita lui Rachel, are o mama iubitoare si un job stabil. In urma unui control medial de rutine, afla ca sufera de o forma severa si rara de cancer. In 2010, Joseph a fost nominalizat pentru prima data la Golden Globes, astfel ca rolul din “50/50” ii aduce actorului a doua lui nominalizare.

In filmul ,,Crazy, Stupid, Love”, Ryan Gosling este un playboy tanar si atragator, Jacob Palmer, care il ajuta pe Cal sa uite de iubita sa, care l-a inselat si il invata sa isi traiasca viata. In anul 2012, Ryan a obtinut doua nominalizari la Golden Globes.

In filmul ,,Midnight in Paris”, Owen Wilson joaca rolul unui tanar indragostit, care, alaturi de iubita sa si parintii acesteia, calatoreste la Paris, unde traieste o experienta care ii va schimba viata pentru totdeauna. In acest an, Owen Wilson a primit prima nominalizare la Golden Globes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *