23 July 2024

Horoscop Rac – Caracteristici generale 2011

Zodia Rac are in fata un an in care nu va fi coplesita de greutati, dar nici de reusite. Relatia cu familia a celor din zodia Rac va fi destul de dificila si vor trai adesea un sentiment de nerealizare, de frustrare, de insingurare. Parintii s-ar putea confrunta si ei cu neplaceri serioase, ceea ce le va accentua nativilor din Rac sentimentul de nemultumire. Acasa s-ar putea sa se deterioreze cate ceva, ceea ce va necesita reparatii sau o reamenajare. Daca nu este absolut necesar, ar fi bine ca cei nascuti in zodia Rac sa nu se grabeasca sa demareze o astfel de activitate, caci exista riscul ca lucrarile sa dureze peste asteptari, iar lucratorii sa faca treaba de mantuiala. in a doua jumatate a anului 2011 nativii din Rac ar putea finaliza activitati incepute de mai mult timp sau ar putea demara proiecte pe termen lung. Pana la urma, cei nascuti in zodia Rac vor obtine unele realizari, dar va trebui sa faca un efort sustinut pentru orice si-au pus in plan. Practic, este o perioada in care cei din zodia Rac pot realiza lucruri care, in timp, se vor dovedi importante. Domeniul cel mai favorizat pentru zodia Rac se va dovedi a fi cel profesional, in prima jumatate a anului 2011 si cel social, in a doua jumatate a anului.

Horoscop Rac – Dragoste 2011

Implicarea nativilor din zodia Rac in chestiunile de dragoste, in relatia cu partenerul va fi mai profunda decat in mod obisnuit. Din pacate vor fi si mai suspiciosi si din acest motiv ar putea aparea si neintelegeri in dragoste pentru cei din zodia Rac. In familie, pentru cei casatoriti, ar putea sa aparea diverse neintelegeri care ii va marca profund. Este o perioada in care ar trebui sa fie mai obiectivi si sa se gandesca si la nemultumirile partenerului, nu numai ale sale, care va fi afectat de problemele in dragoste. In a doua jumatate a anului sansa va fi de partea nativilor din zodia Rac, iar relatia cu fiinta cea mai apropiata se va imbunatati considerabil.

Horoscop Rac – Cariera 2011

Horoscopul carierei pentru 2011, anunta ca nativii din zodia Rac vor intampina unele dificultati, dar nemultumirile care se vor acumula vor fi compensate intr-o mare masura de situatia profesionala. In 2011, horoscopul anunta ca nativii aflati sub semnul zodiei Rac au toate sansele sa-si imbunatateasca activitatea. Dupa luna ianuarie a anului 2011, cei din zodia Rac vor avea o relatie excelenta cu superiorii ierarhici. Horoscopul prevede o apreciere a calitatilor celor din zodia Rac, asa ca in 2011 acestia pot urca o treapta ierarhica. Spre sfarsitul lui 2011, cei nascuti in Rac vor trebui sa fie prudenti, caci horoscopul prevede aparitia unor riscuri si trebuie pastrat ceea ce au castigat.

Horoscop Rac – Bani 2011

Pentru nativii zodiei Rac, horoscopul prevede ca sansa de a castiga bani in 2011 ar putea veni prin intermediul calatoriilor sau relatiilor cu parteneri straini. Pe de alta parte horoscopul anului 2011 anunta ca neatentia si impulsivitatea celor aflati in zodia Rac, ar putea face ca in anumite momente sa aiba pierderi sau chiar sa fie pacaliti. Lunile mai si iunie ale anului 2011 vor fi cele mai favorabile pentru cei nascuti subemnul zodiacal Rac, din punct de vedere material. Pe perioada anului 2011, horoscopul prevede celor nascuti in zodia Rac posibilitatea de a obtine o aprobare la o cerere de imprumut, sau realizarea unei operatiuni economice reusite. Horoscopul anului 2011 prezice posibilitatea ca partenerii de viata a nativilor din zodia Rac sa aiba un aport important la imbunatatirea bugetului familiei.

Horoscop Rac – Sanatate 2011

In ceea ce priveste sanatatea, pentru nativii zodiei Rac, horoscopul anului 2011 nu prevede probleme prea mari. Vor fi cele obisnuite insa de o stare psihica mai putin fericita pentru nativii din zodia Rac. Dupa luna ianuarie 2011, horoscopul anunta traire profunda a sentimentului de insatisfactie, ceea ce ii va face sa fie pesimisti. Dupa luna iunie a anului 2011 conjunctura generala din viata persoanelor nascute sub semnul zodiacal Rac se va ameliora intr-o oarecare masura si vor beneficia de un echilibru energetic ceva mai bun. Pentru ultimele luni ale anului 2011 horoscopul zodiei Rac prevede o imbunatatire a enrgiei mentale ceea ce ii va ajuta in activitatile intelectuale in care sunt implicati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *