Ceasuri Online | Magazin de ceasuri – Biro.ro

0

Biro.ro este un magazin online de ceasuri , accesorii pentru ceasuri, calculatoare de birou/ştinţifice şi accesorii pentru cadouri.

Lansat în octombrie 2008 de firma Biromax SRL Galati, biro.ro a reuşit să aducă, cu legitimitate în mediul online, branduri exclusive pe piaţa din România.

Cu un număr de cca. 7000 de vizitatori unici lunar şi cu peste 450 de modele de produse aflate în stoc, biro.ro a reuşit să câştige încrederea clienţilor prin calitatea produselor, a serviciilor oferite, a suportului tehnic, a politicii de reduceri de preţuri practicate periodic, precum şi prin aducerea constantă a produselor noi lansate de producători.

Toate produsele noastre sunt autentice şi sunt oferite cu garanţia noastră sau a reprezentaţilor oficiali ai producatorilor în România .

Produse dupa brand:

Casio, Seiko, Traser, Grovana, Fossil, Diesel, Revue Thommen, Time Force, Emporio Armani, Donna Karan NY (DKNY), Axcent of Scandinavia, Suunto, Adidas, Grandeux (Q&Q), Michael Kors, Obaku.

Produse pe categorii :

  • – CEASURI: ceasuri de mână, ceasuri ptr copii, ceasuri de birou, ceasuri de perete, ceasuri de buzunar, ceasuri deşteptatoare, cronometre;
  • – CALCULATOARE: calculatoare de birou, calculatoare ştiinţifice, calculatoare financiare;
  • – CURELE CEAS: curele din piele, curele din silicon, curele din cauciuc, curele din material textil;
  • – PENTRU CADOURI: felicitari, ambalaje din catifea, pungi pentru cadouri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *