LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Friday, September 24, 2021

Românii devin obezi la film! În două zile, într-un singur cinematograf se consumă 550 kg de floricele şi 3.500 litri de suc!

Românii devin obezi la film! În două zile, într-un singur cinematograf se consumă 550 kg de floricele şi 3.500 litri de suc!

Într-un singur weekend, la un singur cinematograf, românii consumă peste jumătate de tonă, 550 de kilograme, de floricele pe care le “asezonează” cu 3.500 de litri de băuturi acidulate.

În consecinţă, şeful Sony, Michael Lynton, ar vrea să interzică vânzarea în cinematografe a popcornului, chipsurilor, a băuturilor acidulate şi a dulciurilor pentru a reduce rata obezităţii.

“Nu înseamnă că vom închide fereastra floricelelor, bomboanelor ori băuturilor tip soda. Publicul le iubeşte şi le va găsi totdeauna în cinematografe. Aproape că-mi imaginez cum romanii mâncau popcorn şi beau cola la Colloseum acum 2000 de ani, iar grecii ronţăiau snaksuri la Teatrul lui Dionysos din Atena”, a zis ironic Lynton, informează “Gândul”.

Atâta timp cât a venit cu o propunere de interzicere pentru reducerea obezităţii, acesta a găsit şi produsele cu care să le înlocuiască – salata de fructe, iaurtul şi cartofii copţi.Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT