La Multi Ani de 8 Martie – Cele mai frumoase mesaje si sms-uri cu La Multi Ani de Ziua Femeii

0

La Multi Ani de 8 Martie – Cele mai frumoase mesaje si sms-uri cu La Multi Ani de Ziua Femeii

8 Martie este Ziua Femeii si de aceea este ziua cea mai plina de feminitate, zambete si gingasie! Aceasta zi minunata le este dedicata tuturor femeilor din lume, dar in special mamelor si bunicilor!
Ziua de 8 Martie va ofera prilejul pentru a spune femeiilor de langa voi cat de mult inseamna pentru voi, de a le trimite frumoase urari de dragoste si La Multi Ani.
Pentru toti cei indragostiti am facut cea mai frumoasa selectie cu cele mai frumoase si dragastoase mesaje de dragoste pentru 8 Martie, Ziua Femeii. Mesaje si sms-uri cu declaratii de dragoste si urari de La Multi Ani pentru persoana iubita…

– Iubito, lumea mea incepe si se sfarseste cu tine. Nu o sa recunosc asta fata de prietenii mei de bere, nu o s-o recunosc fata de mama sau de sefu’, dar tu ma faci sa ma simt barbat, tu ma completezi, fara tine sunt ciuntit si slab, dezorientat si singur. Te iubesc. La Multi Ani de ziua ta!

– Tu ai facut ca sufletul meu sa vibreze in acelasi ritm cu al tau, tu mi te-ai ascuns in suflet si pulsul l-ai marit, tu mi te-ai ascuns in irisi si acum te vad peste tot, te iubesc iubito si La Multi Ani!

– Iubito, draga mea, tu scoti din mine partea cea mai buna, o amplifici… Iti darui dragostea mea si poti face ce vrei cu ea… fa ce vrei cu mine, numai iubeste-ma. Fara iubirea ta nu sunt nimic. Cu iubirea ta stapanesc Universul. Te iubesc si La Multi Ani de 8 Martie!

– As vrea sa inregistrez iubirea la OSIM, sa am doar eu dreptul sa spun te iubesc, sa simt doar eu fiorul…nu din egoism ci din dorinta extrema ca tu sa primesti, unica ofranda… La Multi Ani!

– In Martie, iti doresc sa primesti atatea flori

incat sa-ti faci gradina. Atatea felicitari incat sa ai vorbe bune pentru tot anul… Atata dragoste incat chiar daca ai da inapoi la fiecare, tot ti-ar mai ramane… La Multi Ani si o primavara cu multa bucurie!
– Odata cu venirea primaverii, ai venit tu… a rasarit primul ghiocel si cu el dragostea mea pentru tine… ti-am daruit un buchet de flori si tu mi-ai daruit dragostea ta… si de atunci in sufletul meu e intotdeauna primavara… pentru ca acolo esti tu… tu esti primavara sufletului meu. La multi ani si te iubesc.!
– Fie ca 8 martie sa iti aduca atat de multe flori incat sa te pierzi printre ele si tot atatea declaratii de dragoste! Tu esti singura mea floare de pe pamant! La multi ani!
– Azi uita cine esti si trezeste-te la viata o data cu natura. Fii un fluture zglobiu si aseaza-te pe prima floare a puritatii. Ziua sa-ti fie mai senina ca infinitul. La multi ani, floare a primaverii.
– De 8 martie iti urez „La Multi Ani”, o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea mea prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri!
– Sunt cel mai fericit barbat, am trecut impreuna prin bune si rele, nu trebuie sa-ti dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru ca toata lumea stie ca tu esti minunea vietii mele. Te iubesc si La Multi Ani!
– Un buchet de lacramioare, un manunchi de sentimente frumoase si o gramada de imbratisari, toate pecial pentru tine! La multi ani de 8 martie!
– Fie ca ziua de 8 Martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani!
– La Multi Ani de 8 martie! Iti urez o zi a femeii in care sa te bucuri de fiecare raza de soare si de fiecare pata de verdeata si… de dragostea mea neconditionata.
– La Multi Ani si fie ca 8 martie sa iti aduca atat de multe flori incat sa te pierzi printre ele si tot atatea declaratii de dragoste!
– Un buchet de ghiocei si o primavara superba pentru o persoana mai speciala decat toate anotimpurile! La Multi Ani!
– Fie ca ziua de 8 Martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani!
– Nu-i niciodata prea tarziu / O poarta sa deschizi iubirii / Si langa cine-ti este drag / Sa mergi pe drumul fericirii… La Multi Ani de ziua ta!
– Poate ca pentru lume tu esti numai o persoana, dar pentru mine tu esti intreaga lume! La Multi Ani si Te Iubesc!
– Sper ca odata cu venirea primaverii sa iti aduc zambetul pe buze, macar asa de 8 martie! La Multi Ani!
– Iti urez o zi plina de voie buna si sper ca dragostea mea sa iti umple viata la fel cum dragostea pe care mi-o porti tu o umple pe a mea. Te iubesc si La multi Ani!
– Trandafir rosu deschis, Te iubeste cine a scris, Te iubeste, te saruta, Niciodata nu te uita! La Multi Ani!
– Aduci primavara in sufletul meu si sarutari pe buze, in jurul nostru e lumina pentru ca ne iubim! La Multi Ani!
– Fie ca primavara iubirii sa iti inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale! Ziua sa-ti fie mai senina iubita mea! La multi ani, floare a primaverii!
– La Multi Ani si iti doresc ca rasaritul soarelui sa-ti aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!
– Aduci culoare vietii mele, tu esti cea care faci ca viata sa para fara griji si faci sa-mi dispara toate gandurile rele. La Multi Ani si Te iubesc!
– Aduci primavara in sufletul meu si sarutari pe buze, in jurul nostru e lumina pentru ca ne iubim! La Multi Ani sufletul meu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *