LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Friday, September 24, 2021

Despre…bisexualitate

Ce este bine, ce este rău… Sunt întrebări la care adesea încercăm să găsim răspunsuri. Uneori nu avem curajul să experimentăm în așa măsură, încât să determinam un răspuns clar în legătură cu orientarea noastră sexuală. Bisexualitatea o putem defini ca fiind atracția erotică față de o persoană fară a ține cont de gen.

…Este orientarea sexuală în care atracția carnală există atât față de bărbați, cât și față de femei. Bărbatul este poligam datorită codului genetic moștenit, femeia poate deveni poligama. În Romania, termenul bisexualitate duce un mare ”of” între acceptare și negare.

Ambiguitatea termenului ”bisexual” defineşte într-o oarecare măsură o poziție între homosexualitate și heterosexualitate. Abia în secolul XIX , termenul bisexual a avut o conturare relativa. Percepția fiecăruia asupra laturii bisexuale este strâns legată de societatea în care trăiește.

De foarte multe ori bisexualitatea este înțelesă și confundată cu bigamia sau adulterul. Istoria ne oferă foarte multe exemple ale bisexualității… Sappho, Alexandru cel Mare, Phaedrus, Împaratul Roman Hadrian, Antinous, etc. Ca o părere personală, bisexualitatea este o expirimare normală a sexualității.

Am auzit de nenumărate ori diverse mituri despre bisexualitate. Bisexualul nu este confuz cât privește sexualitatea lui, ba chiar există studii care certifică bisexualitatea drept o conturare a sexualitații fiecaruia. Bisexualitatea nu este o stare de moment! Persoanele în cauză sunt conștiente de sexualitatea lor și de ceea ce simt.Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT