LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Monday, October 25, 2021

Terapie cu… peşti!

S-a deschis un nou centru spa în Bucureşti, se numeşte Green Day Spa şi este mai mult decât un institut spa de tratamente corporale, este o experienţă senzorialăîn sine.

O oază de linişte, într-o ambianţă amenajată cu stil în care doamnele, dar şi domnii, pot beneficia de efectele aromaterapiei, masajului, cosmetologiei şi tratamentelor spa personalizate din cap până în picioare. Aici găseşti o noutate pe piaţa din România, terapia cu … peştii Garra Rufa.

Ce fac practic peştişorii?

Tratează, “mâncând” celulele de piele moartă, practic oferind un peeling, atât mecanic, cât şi enzimatic. În timpul “mesei”, peştii elibereazăo secreţie enzimatică şi dithranol, un component de bază al cremelor dermatologice, ce echilibrează PH-ul pielii şi ajută celulele să se regenereze mai repede decât în mod normal. Sunt o varietate de peşti ce trăiesc în izvoarele calde de lângă Kangal, un mic oraşel din Turcia.

Descoperiţi la începutul secolului XIX, aceşti peşti unici au fost remarcaţi pentru eficienţa lor în tratarea bolilor şi în îndepărtarea celulelor de piele moartă.

Eficienţa lor a fost probată şi în recuperarea cazurilor de traume musculare cât şi disfuncţionalităţi reumatice şi neurologice. După câteva sesiuni în bazinele speciale populate cu Garra Rufa, pânăşi în cele mai crunte boli precum psoriazisul, au fost văzute rezultate uimitoare.Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT