LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Friday, June 18, 2021

Fotbalul, sănătos pentru femei!

Doamnelor dacă vreţi să vă menţineţi în formă maximă ar fi bine să renunţaţi la sală, la fitness, la gimnastică sau oricare altă formă de antrenament. Fotbalul este, conform specialiştilor, cea mai bună metodă de a avea o formă fizică de invidiat!

Studiul, făcut pe o sută de femei împărţite în trei grupe, arată că cele care au practicat sportul rege au dobândit o mai bună rezistenţă şi sănătate a inimii. De asemenea, fiind un sport de echipă în care trebuie să te ţii după ceilalţi coechipieri, rezistenţa fizică este mult mai dezvoltată decât dacă aţi practica alergatul. Un alt beneficiu îl constituie o mai mare capacitate de accelerare, aşa că posibilitatea de a fi prinse de un eventual agresor este redusă.

Avantajele practicării fotbalului nu se opresc aici. Aceasta ajută atât la creşterea consumului de oxigen, cât şi a masei musculare. Studiul a mai arătat că fotbalul a avut şi un impact social.

Grupul de femei care a practicat fotbalul a continuat să se întâlnească şi să practice sportul respectiv, în timp ce doar câteva femei din grupul celor care practicaseră alergatul au mai continuat antrenamentul.Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT