LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Sunday, October 17, 2021

Daca esti destept, atunci ai sperma de calitate superioara !!

Barbatii inteligenti tind sa produca sperma de o calitate superioara, sugereaza cercetatorii britanici. O echipa de cercetatori ai Institutului de Psihiatrie a analizat datele prelevate de la fosti soldati americani, care au servit tara In timpul razboiului din Vietnam, si a descoperit ca soldatii care au avut scoruri mari la testele de inteligenta tind sa aiba spermatozoizii mai activi.

Studiul, publicat In jurnalul Intelligence si citat de BBC, sustine ideea conform careia genele ce stau la baza inteligentei ar putea avea si alte efecte biologice. Asadar, daca mutatii minore deterioreaza inteligenta, acestea ar putea afecta si alte caracteristici, cum ar fi calitatea spermei. In plus
, cercetatorii presupun ca stilul de viata influenteaza relatia dintre inteligenta si sanatate
. E mai putin probabil ca oamenii inteligenti sa fumeze si mai mult probabil sa faca exercitii fizice, stiind ca ambii factori afecteaza performanta mintala.

Studiul, realizat pe 425 de subiecti barbati, a luat In calcul doua caracteristici care, aparent, nu erau asociate: inteligenta si calitatea spermei. Cercetatorii au descoperit o legatura mica, dar importanta din punctul de vedere al statisticii. In urma acestui studiu, cercetatorii au declarat ca, independent de vârsta si stil de viata, inteligenta a fost corelata cu trei factori ai calitatii spermatozoizilor: numar, concentratie si abilitatea de miscare.via Antena3

Fetelor aveti grija, intai faceti un test de inteligenta a partenerului de asternut si apoi va puteti deschide toate orificile pentru a va lasa penetrate de vitejii spermatozoizi.

Pentru “blonde” excesul de calciu cu administrare pe cale orala nu dauneaza grav sanatatii.Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT