LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Thursday, August 5, 2021

Mangaierea sanilor si sfarcurilor – Mangaieri erotice

Mangaierea sanilor si sfarcurilor femeii in timpului actului sexual, poate fi extrem de stimulatoare si o poate aduce pe ea direct in al noualea cer.

Barbatul va incerca sa ii ruleze sfarcurile intre degetul mare si aratator. Se maseaza usor sanii ei in directie ascendenta, cu forta controlata care poate fi stimulatoare, in functie de dorintele femeii. Atingerea usoara a sfarcurilor ei in timp ce limba lui ii excita clitorisul poate fi fantastica pentru ea.

Barbati, folositi-va degetele pentru a-i mangaia fata si gura in timp ce va coborati pe ea. Partenera ar putea dori sa va linga degetele, in special cand degetele de la cealalta mana se afla in interiorul
ei.

Departarea usoara a feselor ei cand te urci peste ea o deschide si mai mult si o ajuta sa se pregateasca pentru penetrarea vaginala.

Barbatul trebuie doar sa remarce ce ii convine partenerei. Fiecare actiune va fi acompaniata de gandul “Oare asta merge?”. Ea va raspunde verbal sau prin limbajul trupului, “Da” sau “Nu”. “Poate ar trebui mai tare (sau mai incet)” etc.Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT