RCA 2010: De la anul soferii romani vor avea si RCA-ul scump dar si RCA ieftin

0
Asigurarile auto obligatorii vor fi mai scumpe anul viitor. Exista totusi si o veste buna. soferii “cuminti” vor beneficia de reducerea
politei RCA, cu pana la jumatate. Asigurarile auto adopta modelul occidental. De anul viitor, toate politele RCA vor fi Inregistrate Intr-o baza de date unitara, la nivel national. Cine greseste, plateste mai mult. Cine nu provoaca niciun accident, beneficiaza de reducerea primei de asigurare.

RCA online foarte ieftin – Click aici

“Cine face un accident, doua, trei va fi penalizat din punct de vedere al primei, iar cine nu face, primeste un bonus. Dupa 2-3 ani va ajunge sa plateasca polita la jumatate”, a declarat Liviu Stoicescu, director Omniasig.

“Este absolut firesc ca asiguratul sa plateasca primele de asigurare dupa comportamentul pe care Il are In trafic”, a spus Radu Mustatea, director Astra.

RCA online foarte ieftin – Click aici

Sistemul functioneaza Impreuna cu constatarea amiabila. In mai putin de o luna de la intrarea In vigoare a procedurii, peste 13.000 de romani au completat formularele de intelegere intre parti. In primele cinci luni ale anului, numarul daunelor platite de asiguratori a crescut, iar valoarea medie a despagubirii a depasit 1.000 de euro. via antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *