Topul celor mai ieftine bilete de avion spre cele mai căutate destinaţii europene în 2009

0

Până unde poţi să zbori cu 100 de euro?

Topul celor mai ieftine bilete de avion pe ruta Bucureşti-Madrid

Iberia Airlines, 28 de euro
Malev Hungarian Airlines, 67 de euro
Alitalia, 92 de euro

Topul celor mai ieftine bilete de avion pe ruta Bucureşti-Paris

Tarom, 50 de euro
Malev Hungarian Airlines, 89 de euro

Topul celor mai ieftine bilete de avion pe ruta Bucureşti-Londra

Tarom, 50 de euro
Malev Hungarian Airlines, 89 de euro

Topul celor mai ieftine bilete de avion pe ruta Bucureşti-Roma

Tarom, 49 de euro
Alitalia, 49 de euro

Malev Hungarian Airlines

Unul dintre cele mai ieftine zboruri pe ruta Bucureşti-Madrid, operate prin compania aeriană Malev Hungarian Airlines, în 2009, costă 67 de euro, cu toate taxele incluse. Preţul este valabil în intervalul 8 septembrie-31 decembrie 2009, iar biletele pot fi cumpărate până pe 20 decembrie inclusiv, în limita locurilor disponibile.
Tot în topul celor mai ieftine bilete de avion operate prin Malev Hungarian Airlines, se numără cele pe ruta Bucureşti-Paris, cu toate taxele incluse, la 89 de euro, valabile pentru acelaşi interval de timp, în condiţiile specificate mai sus, dar şi cele spre Londra, la 89 de euro.

Austrian Airlines

Unul dintre cele mai ieftine zboruri pe ruta Bucureşti-Viena, operat prin compania aeriană Austrian Airlines, în 2009, costă doar 11 euro. Condiţiile de emitere nu sunt specificate.

Iberia Airlines

Printre cele mai ieftine zboruri operate prin compania aeriană Iberia Airlines în acest an, se numără cele spre Madrid, la preţul de 28 de euro, şi spre Valencia, la doar 46 de euro.

Alitalia

În topul celor mai ieftine bilete de avion spre destinaţii europene operate prin compania aeriană Alitalia în 2009 se numără zboruri pe ruta Bucureşti-Roma, la 49 de euro, de asemenea, spre Milano- uşor mai mare, 53 de euro, şi spre Madrid, la 92 de euro.

Ce poţi face cu 50 de euro?

În topul celor mai ieftine zboruri operate prin compania aeriană Tarom în 2009 se numără cele spre Paris, Londra, Roma. De asemenea, Atena este una dintre cele mai ieftine destinaţii operate prin Tarom în acest an, pentru 98 de euro.

Topul se referă la cele mai ieftine zboruri cu plecare din Bucureşti spre destinaţii europene, operate de companii aeriene pe parcursul anului 2009.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *