LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Saturday, July 31, 2021

Noul Ferrari 458 Italia, prezentat de Schumacher

Până la lansarea oficială de la Frankfurt, italienii de la Ferrari au lansat un filmuleţ cu noul Ferrari 458 Italia, prezentarea bolidului fiind făcută de angajatul numărul al “căluţului cabrat”, Michael Schumacher.

Din cele cunoscute până acum, putem spune că Ferrari 458 Italia beneficiază de un design exemplar, semnat Pininfarina şi performanţe ce vor stârni invidie în rândul celorlalţi posesori de Ferrari.

Super-maşina este echipată cu un V8 complet nou, dispus central, cu o capacitate cilindrică de 4500 centimetri cubi şi care dezlănţuit până la 9000 RPM, dezvoltă o putere de 570 de cai putere.

În asemenea condiţii Ferrari 458 Italia devine lider mondial la capitolul putere litrică pentru un motor aspirat (127 CP/litru) si, implicit, cel mai performant Ferrari din istorie, din acest punct de vedere.

Progrese s-au realizat şi în materie de protecţia mediului. Astfel, 458 Italia are o rată a emisiilor poluante de 320g CO2/km şi un consum mixt de 13,7 litri la suta de kilometri.

Cântătind doar 1.380 kg, Ferrari 458 Italia atinge 100km/h în 3,4 secunde iar dacă uiţi piciorul pe pedala de acceleraţie, bolidul va ajunge la viteza maximă de 325 km/h.

În final, trebuie precizat că preţul pentru impresionantul 458 Italia este de aproape 300.000 de euro.Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT