LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Saturday, September 18, 2021

Rac – Horoscopul cadourilor

Bărbatul Rac

Pasiunea pentru fotografie a racilor este fără limită. Cauţi un cadou inedit? Sustrage-i din colecţie un potret alb-negru sau un peisaj sepia şi înrămează-l în nunaţe argintii. Va fi un accesoriu potrivit pentru biroul lui. Sau cumpără-I un album foto inedit, eventual cu coperte din bambus sau chiar unul personalizat. Este mult mai sentimental decât crezi.

Vrei sa-l cucereşti? Surpinde-l cu ceva bucate home/ hand-made. După o zi plină de agitaţie la serviciu, surpriza va fi pe măsură. Poţi să-i împachetezi, chiar şi cu fundiţă, şi o carte de bucate, doar pentru bărbaţi. Se va amuza, mai ales că-i face plăcere să participe la astfel de activităţi. Şi orice aparate pe care le va folosi în bucătărie sunt bine primite- filtru de cafea, sandwich maker sau prăjitorul de pâine.

Vrei să-i dai ocupaţie? Cumprără-i un sistem digital de televiziune prin satelit pentru că este un devorator de emisiuni tv şi filme. Metalul său norocos este argintul, aşa că un breloc de argint este ideal pentru a-şi ţineordonate zecile de chei pe care le are.

Femeia Rac

Poţi să îi cumperi atât perle cât şi argint. O cucereşti pe loc. Un şirag de perle sau un pandantiv de argint poate înlocui orice gest de romantism. Nu înţelege că femeia rac nu este sensibilă. Doar că nimic nu stă în faţa bijuteriilor. Dacă alegi perle, asigură-te că sunt naturale. Trebuie să cumperi ce e mai bun pentru mica ta cretură-de-apă. Dacă eşti chiar iubitul ei, un medalion sub formă de inimioară, în care poţi să inserezi poza voastră, este ideal. Dacă îi şi gravezi o declaraţie, domnisoara Rac va fi foarte încântată.

Vrei s-o cucereşti? Trimite-I flori cât mai deosebite şi de preferat în ghiveci. Adoră să îngijască “plăntuţe”. Şi nu uita de antichităţi. Orice lucru de la bunica este o valoare. Aşa că un muzeu, un anticariat, un magazin cu lucruri vechi sunt locuri numai bune de vizitat când ai de făcut un cadou unei reprezentante a zodiei Rac.

Fă-I cadouri pentru păr. Are o gijă deosebită pentru podoaba capilară, aşa că orice produs destinat îngrijirii părului o face fericită. Poţi chiar să-I oferi o zi de răsfăţ la un hair stylist cunoscut. Va fi foarte încântată să afle totul despre părul ei.Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT