10 lucruri simple pe care si le doresc barbatii

0

Foarte multe femei vor sa isi inteleaga partenerul. Amicele ma intreaba mereu ce e in mintea mea ca sa stie ce e in mintea “lui”. Ar fi bine sa ne cunoasteti gandurile. Acum aveti ocazia sa aflati care sunt cele mai importante 10 lucruri pe care si le doresc barbatii de la voi. Iar daca macar una dintre voi va tine cont de sfaturile de mai jos, inseamna ca am mai ajutat un confrate sa fie fericit.

1) Il faci sa vrea sa fie mai bun
Nu te mai mira atat! Orice barbat care e indragostit iti va spune ca iubita il face sa vrea sa fie mai bun. Ea nu trebuie sa spuna sau sa faca nimic. Pur si simplu, se intampla. Daca se apuca sa faca ceva dupa ce prietenii l-au criticat in legatura cu finantele, s-ar putea ca motivul sa fii chiar tu.

2) Iubeste-l asa cum e
Cand un barbat are pe cineva care il iubeste asa cum e, cu siguranta nu va vrea sa plece. Stie ca e greu de gasit o femeie care sa nu vrea sa il schimbe. Desigur, are si obiceiuri enervante, dar cu rabdare poti face fata. E important cum il privesti sau il tratezi in chestiunile de fiecare zi. Daca te bucuri cand apare pe nepregatite sau tresari cand te suna, fii sigura ca il vei tine aproape.

3) Fii prietena cu familia si amicii lui

O iubita perfecta nu isi ajuta “soacra” doar in bucatarie. Ea il asculta si pe tatal sau prietenii lui cand povestesc si chiar este interesata. Nu e un efort prea mare sa cunosti cele mai importante persoane din viata lui. Incearca sa te aliezi cu fratele lui pentru a-l ajuta cand are probleme. Daca faci asta, nu numai ca prietenii lui te vor aprecia, da ii vor spune si cat tii la el.

4) Nu te comporta ca un catar

Nu e nimic mai enervant decat un catar. O iubita buna stie asta si daca e necesar se lupta cu intelepciune, nu e incapatanata. Stie cand sa vorbeasca cu hotarare si cand sa o lase mai usor. Nimanui nu ii place sa fie lasat cu gura deschisa in mijlocul frazei. Cu toate astea, daca locuiti impreuna si trebuie sa stai singura peste noapte iar el nu suna, poti face scandal. Peste asa ceva nu trece nicio femeie. Chiar daca este iubita ideala.

5) Lasa-l sa se simta barbat

Este de neiertat sa il chemi sa te ajute la bucatarie cand el bea o bere, la meci, alaturi de prieteni. Iti va atrage resentimente cum nici nu credeai. Iubita perfecta il va lasa sa se desfasoare in toata splendoarea lui de microbist si nu se va supara daca comentariile despre meci dureaza toata noaptea. Ba chiar va aduce senviciuri si va fi interesata de discutie. Intelege ca barbatii sunt diferiti si sa lasa-l sa fie el insusi. E o prostie sa crezi ca vrea sa renunte la prieteni ca sa mearga cu tine la cumparaturi.

6) Respecta-l in fiecare moment

Este cel mai important. Femeia lui este obligatoriu sa il respecte. Asta inseamna ca trebuie sa il asculte chiar daca nu este de acord cu ce spune. Si, bineinteles, sa nu minimalizeze importanta discutiei. Iubita ideala niciodata nu va provoca scene in fata familiei sau a prietenilor lui. Pentru reprosuri, va astepta sa fie doar cu el. Daca il respecti, vei gasi modalitati diplomatice pentru a-i spune ce te deranjeaza.

7) Fii frumoasa tot timpul

Stiu, este evident, dar trebuie sa fii frumoasa si pentru el, nu doar pentru tine. Iubita ideala are grija si de aspectul lui si e atenta sa arate bine impreuna. El vrea sa fie mandru ca va tine la brat. Totusi, amintiti-va ca frumusetea este definita prin ochiul celui care se uita, iar daca lui ii place cum arati, totul este permis.

8) Ai grija la dorintele lui sexuale
Decat sa te pierzi in explicatii, mai bine esti atenta la sex. Daca simtiti ca lenjeria pufoasa il gadila si il face sa rada, e cazul sa incerci niste accesorii din piele sau poate chiar un bici. Desigur, nu trebuie sa ajungi vedeta porno, dar este important sa stii ce isi doreste. Cunoasterea reciproca este esentiala atunci cand sunteti in dormitor (sau in bucatarie, calare pe chiuveta).

9) Fii cea mai inteligenta

Toata lumea stie ca frumusetea trece. In loc sa incerci sa il controlezi, lasa-l sa descopere si altceva in spatele ochilor tai frumosi. O femeie inteligenta il va surprinde constant si nu va fi greu sa il joace pe degete. In plus, este interesant sa poti discuta diverse nimicuri inainte de a ajunge sa faci sex atarnata de lustra.

10 Invata sa stai pe picioarele tale

Niciun barbat nu vrea o femeie doar pentru a avea grija de copii. Exista baby sitter. Nu e nicio problema daca, din cand in cand, dupa o zi grea de munca ii plangi pe umar, dar daca nu poti trai fara el, se va simti sufocat si va cauta urgent un loc in care sa respire. Daca poti sa te bucuri de el si atunci cand nu e langa tine, ai mari sanse sa fii iubita ideala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *