Finala Nora pentru mama 3 ultima emisiune – Voteaza cuplul castigator Nora pentru Mama 3

0

Finala Nora pentru mama 3 ultima emisiune – Voteaza cuplul castigator Nora pentru Mama 3.

Editia “Nora pentru mama 3” a ajuns la final. Mai sunt doar cateva zile pana cand vom afla cine va castiga acest concurs. Lucrurile sunt destul de clare, daca e sa ne luam dupa ce s-a intamplat in emisiunea de dinaintea marii finale. Alina a iesit mireasa saptamanii cu un procent de peste 50%. E greu de crezut ca mai poate pierde miliardele. Dar sa vedem ce sanse au concurentii :

Roxana si Catalin zero sanse. Roxana s-a compromis pentru bani si telespectatorii o vor taxa. Nu-l place pe Catalin si nu simte nimic pentru el. S-a vazut asta imediat dupa ce a primit inelul de logodna. Tot timpul s-a ferit sa-l priveasca in ochi pe viitorul sot. Sarutul miresei a fost jenibil. Kanal D nu poate sa ofere premiul unui cuplu constituit cu cateva zile inainte de finala.

Mihaela si Alex au fost foarte retrasi in ultima vreme. Nu au contribuit la succesul emisiuni. Au adoptat o strategie neutra, au incercat sa evite certurile pentru a nu avea dusmani in casa si a nu risca sa fie eliminati. Mare greseala au facut, deoarece au iesit din atentia telespectatorilor. Nu si-au pus pielea la bataie deloc si nici nu cred ca vor castiga.

Alina si Ionut au riscat cel mai mult si cred ca ei vor castiga. Au spus pe sleau tot ce au avut de spus, au recunoscut ca stau in casa si pentru bani, nu au fost ipocriti, au facut show si au fost naturali. Telespectatorii, dar si Kanal D, au apreciat asta si i-au votat.

Eu nu vad nici o supriza in ultima emisiune. Voi ce credeti? Poate sa mai piarda Alina si Ionut premiul cel mare? Voteaza cuplul castigator in Sondajul de pe blog : Care cuplu castiga Nora pentru Mama 3.

Ramai aproape!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *