De Craciun, de sarbatori, de anul nou….felicitari clasice sau sms-uri ?

0

Numarul de oameni care cred in OZN-uri, extraterestri si fantome depaseste numarul celor care cred in religie, conform unui studiu recent. In timp ce 54 % din oameni cred in Dumnezeu, 58 % din ei cred in supranatural. Cercetatorii au descoperit ca femeile au mai multa incredere in fenomenele supranaturale decat barbatii, sansele ca acestea sa mearga la un medium fiind mai mari.

Din aceste cauze, in era tehnologiei nu puteau sa lipseasca si pasionatii sau mai aproape de adevar …nebunii . Vanatorii de extraterestri trimit acum SMS-uri in spatiu. Ei spera ca acestia sa le intercepteze si sa descopere astfel Pamantul. Chris Thomason din Surrey, sudul Angliei, unul dintre fondatorii site-ului SentForever.com, asigura transmiterea mesajelor in spatiu prin British Telecom, gratis ( Cei care vor confirmare vor plati normal o suma de 9,95 de lire…ca doar trebuie sa iasa si bani de undeva)

Rupandu-ma putin de subiect imi aduc subit aminte ca acum in apropierea craciunului si a sarbatorilor de iarna o sa fim bombardati cu sms-uri pe care le vom da mai departe catre cunoscuti si catre cei dragi nu inainte de a ne semna noi inainte. Vom trimite atentia noastra catre cei din jur foarte simplu si fara prea mare efort dar vom elimina partea de suflet si de bucurie pe care o punea fiecare atunci cand scria o felicitare clasica.
Persoanele care cumpără şi trimit felicitări de Crăciun spun că nimic nu se compară cu bucuria de a primi o felicitare în poştă, când te aştepţi mai puţin. Atunci când cuvintele sunt scrise chiar de mâna celui care o trimite, felicitarea poartă un mesaj aparte, transmiţând parcă mai multă afecţiune. Felicitarea aduce bucurie şi când o trimiţi, şi când o primeşti si este un gest mult mai personal să trimiţi felicitarea scrisă, decât un e-mail sau un sms. E mai aproape de suflet

Acum revin….Oameni buni , daca vreti ca extraterestri sa va raspunda…nu mai trimiteti sms-uri in spatiu…incercati sa le trimiteti felicitari clasice.. Cu siguranta , cand le vor citi cu cei 20 de ochi pe care ii detin, extraterestrii se vor emotiona , vor plange usor usor de acolo din cer si poate asa…. incet incet o sa ninga…linistit…linistit….“Imaginatia este mai importanta decat cunoasterea.Cunosterea este limitata, imaginatia inconjoara lumea.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *