Jordan si-a luat vibrator din aur

0

Starleta a profitat de cea mai recenta expozitie erotica de la Melbourne pentru a-si cumpara o jucarie sexuala in valoare de 15.750 de dolari.

Dornica sa isi revigoreze viata amoroasa, dar si sa isi spele pacatele fata de sotul ei, cantaretul Peter Andre, pe care l-a cam neglijat in ultima vreme, starleta britanica Jordan a hotarat sa faca niste cumparaturi mai deosebite.

Astfel, bruneta a profitat de cea mai recenta editie a expozitiei erotice de la Melbourne, din Australia, pentru a-si achizitiona un vibrator placat cu aur de 18 carate.

Pretioasa jucarie sexuala a fost lansata in urma cu cateva zile de compania Yva, care ofera un an de garantie pentru produsul erotic. “Desi ni s-a recomandat discretie, pot sa va spun ca una dintre cele mai cunoscute cliente ale noastre este celebra Jordan.

Imediat ce a auzit ca am lansat vibratorul placat cu aur a dat telefon la sediul nostru central si l-a comandat. Sigur, pretul este cam piperat, adica 15.750 de dolari, dar eu spun ca merita. Functioneaza sapte ore incontinuu, garantat”, a povestit unul dintre angajatii companiei Yva.

Reclama, sufletul comertului

In asteptarea multdoritului vibrator, Jordan, in varsta de 30 de ani, a dat o fuga pana in orasul britanic Essex, unde si-a lansat cea mai recenta colectie de lenjerie intima, comercializata sub numele Katie Price.

Cum era de asteptat, starleta a aparut la eveniment imbracata doar in chiloti si in sutien, a facut glume cu jurnalistii si s-a lasat fotografiata in pozitii provocatoare. “Sunt o femeie sexy si e normal sa-mi placa sa pozez”, a spus ea.

Sursa: Cancan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *