23 July 2024

Cand nu sunt importante versurile?Cand nu sunt importante versurile?

0

Precum stiu cei mai multi fani ai muzicii, cea mai importanta parte a unei piese sunt de obicei versurile, iar acestea pot garanta succesul piesei respective. De cele mai multe ori, aceste cuvinte sunt singura parte a melodiei pe care fanii o tin minte si o pot recunoaste.

Este un lucru comun ca unii artisti sa devina superstaruri cand scot o piesa cu versuri excelente ca si noul lor hit. Dar adevarul este ca nu toti artistii din lume care vand CD-uri si bilete la concerte au versuri bune.

Va puteti gandi cum poate fi o melodie buna fara cuvinte care au un sens, sau complet fara cuvinte? Acest articol va poate ajuta sa raspundeti la acea intrebare si poate distruge mitul conform caruia toate piesele muzicale trebuie sa aiba si versuri excelente.

In primul rand, trebuie sa realizam ca muzica nu consista doar din piesele pe care le auzim la radio. De fapt, primele piese muzicale au fost jucate exclusiv in sali de concerte. In acest mod, un grup de instrumente muzicale diferite joaca in unison cu miscarile unui dirijor. Nu exista versuri pentru ca pur si simplu nu este nevoie de ele. Cele mai renumite si vechi piese muzicale din lume sunt jucate in acest fel.

Desi nu mai sunt populare printre tineretul de azi, simfonia clasica apartine de obiciei clasei inalte. Este discutabil daca aceasta este o cuplare cinstita sau nu, dar este adevarat faptul ca multi oameni cauta un inteles mai adanc in aceste melodii, si nu este nevoie de versuri care sa acompanieze instrumentele muzicale.

Pe de alta parte, o alegere populara la oricare nightclub sau dance club este muzica techno. Techo este de obiciei generata cu ajutorul calculatorului si combina sunetele nebunatice ale tobei cu alte sunete instrumentale, pentru a produce o melodie care suna de parca ar fi fost creata electronic. Acest stil muzical are ritmuri diferite si de obiciei este usor sa dansezi pe ea.

In timp ce ea poate avea versuri, este mai obisnuit pentru melodiile techno sa nu contina voci umane, sau sa le foloseasca foare rar. Chiar si in absenta versurilor, muzica techno ramane o alegere populara in orice discoteca si ar fi greu sa gasim un club care nu joaca acest tip de muzica.

Exista chiar si artisti techno a caror talent muzical consta in crearea unor ritmuri noi si remixarea unor melodii mai vechi.

Totusi, acum ar trebui sa fie evident ca o melodie nu trebuie sa aiba versuri ca sa merite sa fie ascultata.

Multe tipuri muzicale diferite din societatea de azi nu contin versuri de nici un fel. Indiferent daca este o simfonie clasica bogata, pe care o asculta bunicii vostri, sau o melodie techno rapida, cuvintele nu sunt atat de importante precum par.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *