Multi Mess – Yahoo Multi Messenger

0

Dupa cum bine se stie noi romanii suntem unii dintre cei mai mari utilizatori de Yahoo Messenger sau in limbaj mai popular “Yahoo Mess“.

Toata lumea are acum cel putin un ID de messenger (mess) ba chiar mai multe Id-uri, unul pentru amici, unul pentru colegii de servici, unul pentru cunostintele de pe net, unul pentru amanta/e, unul pentru HI5 si tot asa inainte.

Problema apare in momentul in care vrem sa folosim mai multe ID-uri de mess comcomitent. Pentru a nu lasa problemele nerezolvate va prezint o solutie rapida de a folosi yahoo messenger (mess) cu mai multe Id-uri concomitent. Adica exact un Multi MessYahoo Multi Messenger.

Hacker way:
1. Start > Run…> regedit > OK
2. HKEY_CURRENT_USER > Software > Yahoo > pager > Test
3. Click dreapta in partea dreapta a ferestrei > New > DWORD Value :
4. Denumim noul parametru “Plural”:
5. Modificam parametrul nou creat schimbandu-i valoarea din 0 (zero) in 1 (unu):

Din acest moment puteti folosi mai multe instante ale programului Yahoo Messenger (mess) adica varianta Yahoo Multi Messenger.
Pentru dezactivarea acestei optiuni de multi messenger (multi mess) nu trebuie decat sa modificati valoarea parametrului “Plural” inapoi in 0 (zero)

Lazy way:

Instalare multi mess
(multi messenger): Descarcati si rulati urmatorul fisier: Download and Install Multi Mess ( Yahoo Multi Messenger)
Dezinstalare multi mess (multi messenger): Pentru dezactivarea optiunii multi messenger (multi mess) descarcati si rulati urmatorul fisier: Download and Uninstall Multi Mess ( Yahoo Multi Messenger)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *