Mesaje de Valentine’s Day

0

Un virus bantuie zilele astea prin blogosfera… Poarta denumirea de mesaje sau SMS-uri de Valentine’s Day, se transmite wireless sau prin fibra optica si ataca mai ales blogurile din stratul superior al blogosferei. Pana si blogul meu a fost afectat, dar si-a revenit. Ca in orice forma usoara de viroza, manifestarile bolii dureaza doar cateva zile si constau in cresterea brusca a traficului, urmata de o scadere mult mai brusca…

Bineinteles ca-n prima faza majoritatea celor atinsi de boala sunt atinsi de mandrie dar si de-o bucurie aproape nemarginita. In a doua faza a bolii se instaleaza depresia, intrebarile existentiale, emotiile si sentimentul de neimplinire.

La cateva zile dupa vindecare bloggerul respectiv va incepe sa caute cu disperare sa se-nbolnaveasca din nou, pentru c-are nevoie sa simta senzatiile primei faze a bolii. Dar, daca boala se cronicizeaza, ca-n majoritatea cazurilor, vindecarea devine imposibila…

Un numar foarte mic de bloggeri reusesc, datorita mutatiilor virale, sa devina mai puternici (in trafic) si sa obtina castiguri cat mai mari. Bineinteles ca numarul lor este foarte mic. Pentru ca mutatia virusului sa aiba loc, bloggerul are nevoie de un strop de inteligenta dar si de perseverenta (sistemul imunitar al gazdei).

In majoritatea cazurilor insa, aceastea lipsesc cu desavarsire. Boala se cronicizeaza si apar sechele (gauri) printre neuronii bloggerului. Ca in orice boala grava, care apare la o gazda (blogger) cu sistemul imunitar slabit, deznodamantul e unul singur si tragic.
Dar, ca-n orice boala, exista si un remediu.

E un tratament gratuit, la indemana oricui si-i sfatuiesc pe toti cei atinsi de aceasta boala necrutatoare sa-l urmeze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *