23 July 2024

Poate este deoarece sunt blonda, sau poate pentru ca nu ies destul. Cel care ne impacheteaza alimentele cumparate lipeste o eticheta cu mesajul ‘Multumim ca ati cumparat de la noi’ pe una din pungile noastre. Credeam ca este din politete. Cine s-ar fi gandit ca era un cod pentru produsele cumparate – nu furate.

V-ati gandit de ce se pun flori in baile mai pretentioase? Pentru ca acestea iti comunica un mesaj subliminal sa lasi totul in ordine.

Semnatura medicilor este nelizibila, dar incepe si se termina cu linii tintite in sus. In feng shui acesta este semnul prosperitatii.

Dupa metode feng shui, clopotele de vant aduc noroc. Credeam ca sunt doar pentru a enerva vecinii.

Platirea a 3 dolari pentru 4 litri de benzina este un lucru enervant. Dar spre norocul meu, casa pentru saraci nu este departe – in special dupa platirea taxelor.

2/3 din facturi sunt pregatite de profesionisti. Aceiasi oameni sunt cu 30% mai stresati in timpul facturarilor.

Cei intervievati sunt cei stresati in timpul interviu-urilor. Nu stiu ca angajatorul decide in primele 10 minute – desi interviev-urile pentru personal dureaza circa 55 minute si cele pentru management circa 86.

Daca intervievatii stau in picioare in timpul interviu-ului, stau mai departe cu 30 de cm de angajatori. 30 de cm este distanta de care are nevoie o persoana pentru spatiu personal. Acesta ineseamna oare ca doi oameni stand picior la picior sunt la 60 de cm distanta unul de altul?

Nu pot sa spun cine este democrat si cine este republican daca nu ma uit la insignele partidurilor. Din pacate, elefantul nu isi aminteste de promisiunile facute si magarul este…magar.

Poate imi creste fundul pentru ca stiu asta, dar ciocolata neagra scade tensiunea si lupta impotriva bolilor – daca nu beau lapte. Laptele vacilor poate contine pesticide.

Mieii pot fi clonati, dar nu exista leac pentru raceala. Putem primi informatii de pe Marte, dar telefoanele mobile tot nu au semnal peste tot. Cand cresteam, mi s-a spus ca masinile vor zbura. Mai intai voi vedea porcii zburand.

Recent mi s-a spus despre culoarea alba ca este cea mai populara la masinile de lux, iar culoarea argintie este cea mai populara pentru masinile de sport. In limba masinilor, argintiu inseamna cool si alb inseamna exigent. Cine stia ca a fi exigent inseamna a fi greu de satisfacut?

In sfarsit exista ceva ce ii place verisorului Walter. Isi poate avea poza pe un timbru. Am crezut ca mai degraba ii voi vedea poza in oficiul postal. Cine stia?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *