At bagon.to you can Buy webshells, phpmailer, Combo list
Esti grabit? – News42day
15 July 2024

Ceasul meu este mereu inainte. In ciuda faptului ca ceasornicul imi spune ca funcioneaza perfect, eu stiu ca mainile lui se invart in jurul ecranului cand nu ma uit.

Timpul se scurgea incet cand eram copil. Saptamana inainte sa mergem la circ mi se parea lunga cat o luna.

Cand bunica se plangea ca timpul se scurge prea repede, credeam ca aiureste. Stiam ca ea este cea mai buna bunica din lume, dar totusi putin aiurita. Acum nu mai gandesc asa.

Acum stiu exact cum se simtea. Timpul se scurge atat de repede ca si cand as fi intr-o cursa. Chiar sunt intr-o cursa. Este intrecerea umana.

Vietile noastre sunt pline de mecanisme care ne salveaza timp – cuptoare cu microunde, calculatoare si telefoane mobile, care fac orice decat sa inventeze o scuza ca nu ai sunat. Din pacate, cu cat avem mai mult timp, cu atat fugim mai mult.

Astazi, daca nu faci mai multe lucruri deodata, amani lucrurile. Versiunea mea de multitasking este sa lucrez in timp ce trebuie sa astept la telefon. Cand esti intrebata daca poti astepta cand dai un apel, nici nu ai timp sa spui ‘nu’. Lucrez chiar si cand ma duc la medic, pentru ca salile de asteptare au un nume foarte potrivit.

Dar cateodata cazi in capcane ale timpului, pentru ca ele nu sunt numite adecvat. De cate ori erai in linia rapida din supremarket, iar clientul din fata ta nu putea numara sau citi semnul ‘10 obiecte maxim’. Ghiseul drive-through de la Daddy Warbucks Coffee Shop este mai degraba o parcare.

Incercand sa imi conserv sanatatea mintala si sa imi scad tensiunea, folosesc timpul petrecut stand la semafor sa imi numar binecuvantarile. Cand intarziu, incerc sa imi spun ca totul se intampla dintr-un motiv – numai nu am timp sa imi dau seama care este acest motiv. Indiferent de cate cadouri pentru Craciun am cumparat tot anul, intotdeauna intru in panica dupa ziua Recunostintei.

Nu putem schimba data Craciunului, dar poate ziua Recunostintei ar trebui sa fie pe 26 Decembrie. Nu, nu ar merge asa. Acela este ziua in care oamenii alearga sa returneze cadourile pentru care tu ai alergat sa le cumperi. Anul acesta stiu ce am sa-i cer lui Mos Craciun : mai mult timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *