Majoritatea oamenilor au un anumit tip de muzica pe care prefera sa-l auda in mod regulat. Unii aud stilul acesta de muzica la radio, in timp ce conduc spre servici sau prin oras, sau vor avea selectiile lor muzicale pe un compact disk, pe care-l tin in masina pentru a-l asculta.

Unele din melodiile acestea au o semnificatie aparte pentru sofer, in timp ce alte selectii sunt cantate de artistul sau preferat. Majoritatea vor da mai tare radioul pe parcursul anumitor melodii si se vor asigura ca volumul e dat destul de tare cand incepe o piesa Rock and Roll buna. Toata lumea are un stil muzical anume, dar asculta noi tipuri de muzica pentru a vedea daca le place ce li se ofera.

Unii sunt pe deplin devotati muzicii country. Combinatia de country pe care o asculta, in schimb, ar putea sa difere total de preferintele restului familiei, iar unora li s-ar putea parea prea cudat pentru gustul lor zdranganitul de banjo si chitara.

Unii nici nu pot sa tolereze acest stil de muzica, deoarece nu-si pot imagina pe cineva iubind o persoana doar pentru ca tractorul sau e sexy. Altii iubesc stilul country din acelasi motiv, si se vor bucura in mare masura cantand melodii de acest gen cat de tare pot. Unora le place country deoarece e mai patriotic si le aminteste de cineva pe care au pierdut.

Unele trenduri muzicale nu au logica sau rationament, dupa parerea unora. Oamenii carora le place muzica orchestrala au descoperit ca nu tolereaza deloc o piesa heavy metal. Poate ca sentimentul e datorat unor neintelegeri a stilului de imbracaminte sau tunsori. S-ar putea sa nu inteleaga valoarea sunetelor care sunt emise.

Unii oameni cred ca anumite stiluri muzicale sunt numai zgomot, iar oricat de tare incearca, nu pot sa gaseasca vreun sunet muzical iesind din instrumentele unei formatii heavy metal. S-ar putea sa li se para ca un cantaret country se pricepe si da un spectacol de minune, dar ceva despre heavy metal pur si simplu nu le convine.

Industria muzicala intelege diferentierea opiniilor, iar de aceea produce toate tipurile de muzica. Nu numai ca exista o piata pentru toate stilurile de muzica pe care le produc, dar exista o piata si pentru stilurile de viata acompaniate celor muzicale. Anumite stiluri sunt pentru oamenii care au nevoie de o sansa sa-si aminteasca vremurile ce au trecut, in timp ce alte stiluri sunt pentru cei care au nevoie de un refugiu fata de furie si pasivitate. Muzica ii insoteste, oriunde ar merge, si este oferita intr-o varietate de moduri, care se potrivesc oricui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *