Abtineti-va de la stoarcerea cosurilor

0

Storsul cosurilor nu este o idee prea buna, deoarece fara sa realizati ce faceti, el poate duce la inrautatirea acneelor. Unii oameni recomanda vorbitul cu dermatologul pentru a afla daca este bine sau nu storsul cosurilor. Dermatorogii sunt cei mai buni de intrebat despre acest lucru, dar nu fiti surprinsi daca va contrasfatuiesc.

Tratati-le cu multa grija

Storsul cosurilor necesita ingrijire delicata, iar daca este facuta in mod prea agresiv, poata cauza un dezastru mare la nivelul cosurilor. Dar oamenii aleg sa le stoarca oricum, desi ele necesita multa grija, deoarece pot lasa cicatrice care vor inrautati aspectul pielii voastre.

Metoda cea mai buna este inspectarea lor cu atentie. Cosurile noi ar trebui lasate in pace. Daca trebuie sa le stoarceti, asigurati-va ca sunt uscate, deoarece acestea se pot stoarce cel mai usor.

Cand le stoarceti, sa fiti siguri ca stiti cum sa faceti acest lucru, deoarece exista o metoda anume care trebuie folosita. Nu este recomandat sa le apasati inauntru; mai bine folositi o metoda de stoarcere delicata – daca nu, mai multe cosuri pot aparea in jurul celui stors. Daca stoarcerea este dureroasa, nu o faceti, deoarece cosul nu este suficient de matur sa fie stors.

Un alt lucru important este sa va sterilizati mainile si locul cosului. Este o idee buna folosirea unei lotiuni curatatoare bune, pentru a va spala fata inainte sa incepeti stoarcerea. Femeile trebuie sa isi indeparteze machiajul, iar mainile trebuie sa le fie curate. Alte precautii includ folosirea agentilor de curatare, precum stergerea zonei infectate, pentru ca sansa unei re-infectii sa fie minimalizata.

Nu este recomandabila stoarcerea cosurilor care inca nu sunt pregatite pentru acest lucru, iar unele persoane simt nevoia de a le stoarce incontinuu, ele trebuind uneori hipnotizate pentru a-si tine sub control comportamentul impulsiv. Ar fi mai bine sa lasati cosul sa se vindece decat sa-l stoarceti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *