LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Thursday, October 28, 2021

De ce sa publici un eZine?

Pe internet este foarte posibil sa faci bani fara sa vinzi un anumit produs. Un mod de a face acest lucru este publicarea unui ezine, adica un newsletter electronic.

Pe scurt, un ezine sau newsletter este o publicatie periodica (saptamanala, lunara) trimisa catre abonati prin email. Partea buna este ca ai flexibilitate in alegerea automatizarii intregului proces de a trimite mesaje catre cei interesati.

Ca un editor de ezine nu numai ca poti obtine toate beneficiile unui editor de newsletter traditional, dar poti sa si raspandesti influenta ta de marketing si expertiza ta foarte usor catre baza ta de abonati din pantofii unui individ obisnuit.

Cu alte cuvinte, nu trebuie sa investesti o gramada de bani in echipamente scumpe de tipografie sau imprimante si nu trebuie sa angajezi o echipa intreaga pentru a avea propria editura de newsletter, ceea ce inseamna mult efort, timp si ban salvat.

In esenta, tot ce ai nevoie pentru a incepe publicarea propriului ezine este un sistem de autoresponder, care face posibil sa atingi multimea de abonati, care cu timpul o sa fie si clientii tai.

Deci, daca inca n-ai ajuns la punctul de a crea popriul produs pentru vanzare, atunci publicarea unui ezine poate fi unul dintre cele mai intelepte decizii pe care poti face pentru beneficiile care are, si anume, puterea impresionanta de marketing si influenta pe care ofera.Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT