Nikita Mihalkov si-a construit un conac de 15 milioane dolari

0

Conacul, unde nu a calcat inca picior de jurnalist, e la distanta de vreo doua ore de mers de la Nijni Novgorod, pe un drum de tara, departe de lumea civilizata, scrie Komsomolskaia pravda.

Principalul punct de reper – Lacul sfant, protejat de stat. Se cheama asa pentru ca, privit de sus, reflecta silueta unei biserici! Un semn deosebit, spun oamenii de aici.

De-a lungul acestui lac pitoresc se intinde, pe sapte hectare, mosia lui Nikita Mihalkov. Ii plac locurile noastre. Zic unii si altii ca a devenit de moda veche. SI-a construit o bisericuta, ca sa stea, diminetile, de vorba cu Dumnezeu, se lauda locuitorii satului.

Lui Nikita Mihalkov nu-i place sa vorbeasca despre micile lui secrete. Dar bisericuta, toata din lemn, o adevarata bijuterie, exista cu adevarat, confirma corespodentul KP.

Conacul mai dispune de un grajd pentru cai (maestrul are 10), locuinte pentru servitori, o sala de mese pentru angajatii sai si, mai aproape de lac – o parcare acoperita prevazuta pentru vreo zece masini.

Separat se ridica o casa de oaspeti, de unde, se poate cobori la lac. Pe pontoanele special amenajate sunt sezlonguri. Mihalkov a amenajat un mic teren de golf, un teren de tenis. Are o sala de sport si o baie ruseasca. Lucreaza tineri din sat, pe care-i plateste cu 2.000-3.000 de ruble pe luna.

“Speram sa ne dea mai mult, dar e bine si asa. Nu prea sunt locuri de munca pe la noi, asa ca ne bucuram si cu asta”, spun satenii.

HotNews.ro, Olga Popescu, 26 iul 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *