Steaua-AEK Atena 1-1. Intilnire cu Rivaldo

0

Steaua a remizat si in cea de-a treia partida a turneului de pregatire din Olanda, 1-1 contra vicecampioanei Greciei, AEK Atena. Brazilianul Rivaldo a deschis scorul in minutul 11, dupa o actiune personala, pentru ca Mihai Gurita sa restabileasca egalitatea in minutul 90.

Hagi a inceput jocul cu formula Cernea – Golanski, Goian, Baciu, Emeghara – Radoi, Bicfalvi, Nicolita, Croitoru – Dica, Neaga. Dupa pauza au mai fost folositi Petre Marin, Gigel Coman, Nesu, Badoi, Gurita, Ovidiu Petre, Ochirosii si Iacob.

Rivaldo, sosit in aceasta vara la AEK, a marcat dupa ce a recuperat o pasa gresita a lui Radoi si i-a driblat pe ambii fundasi centrali. Stelistii au dominat clar prima repriza, Neaga trimitand balonul in bara, iar Nicolita si Dica au ratat alte mari ocazii.

Repriza secunda a fost una slaba, si in urma deselor schimbari facute de cei doi antrenori. Steaua a egalat la ultima faza a meciului cand Gurita a reluat cu capul centrarea lui Ochirosii.

Sub conducerea lui Gheorghe Hagi, Steaua a obtinut o singura victorie in cele sase partide amicale, 2-0 cu FK Vilnius din Lituania. In turneul din Olanda, vicecampioana Romaniei a inregistrat trei egaluri in tot atatea partide. In primele doua jocuri, Steaua a remizat cu Belchatow (Polonia – 2-2) si Litex Loveci (Bulgaria – 0-0).

Ultimul joc al Stelei in Olanda este programat pe 18 iulie, contra echipei locale Willem Tilburg. Formatia din Ghencea va reveni apoi in tara, iar vineri isi va prezenta lotul in fata propriilor suporteri intr-un show care include si un joc amical impotriva echipei belgiene Charleroi.

HotNews.ro, S.N., 16 iul 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *