LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Wednesday, September 22, 2021

Iata cele mai urate vedete !

Daca pana acum ne-am obisnuit sa vedem topuri cu cele mai frumoase celebritati, site-ul entertainment news. com scoate la inaintare topul celor mai urate vedete. Milioane de oameni din intreaga lume au votat cele mai hidoase aparitii din showbiz. Surprinzator, pe locul I s-a clasat megastarul Michael Jackson, care i-a luat fata rocker-ului Marilyn Manson.

In acelasi top al hidosilor, si-au mai facut loc vedete, precum Britney Spears. Cantareata era pana acum doi ani una dintre cele mai sexy femei de pe planeta. Printre urati se mai numara si Fergie, de la Black Eyed Peas, ba chiar si actorul Tom Cruise. Acesta este si el o aparitie surprinzatoare, deoarece, pana nu demult, era considerat un adevarat sex-simbol.

Locul 1: Michael Jackson

In fruntea listei se afla nimeni altul decat regele muzicii pop, Michael Jackson, cunoscut atat pentru muzica sa care a fost un adevarat fenomen in anii ?T80-?T90, dar si datorita operatiilor numeroase pe care le-a suferit si care l-au adus la ora actuala in pragul mortii

Locul 2 : Marilyn Manson

Marilyn Manson, ‘copilul teribil si dubios al muzicii rock’, a reusit sa starneasca o furtuna de controverse pe seama look-ului sau socant, fiind astfel vanat mereu de presa, dar si de reprezentantii campaniilor pentru drepturi morale si grupuri religioase. Cu toate acestea, este mereu inconjurat doar de femei frumoase

Locul 3 : Tori Spelling

Chiar daca are un corp superb, actrita Tori Spelling, cunoscuta publicului mai ales pentru rolul Donnei din ‘Beverly Hils 90210’, este considerata foarte urata.

Libertatea, 10 iul 2007Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT