Cel mai inalt om din lume a primit un frumos dar de nunta: un pat pe marimea lui

0

Cel mai inalt om din lume, chinezul Bao Xishun, in varsta de 56 de ani, va putea dormi linistit alaturi de proaspata lui nevasta , dupa ce o companie de mobila a decis sa-i execute un pat pe marimea sa.

Xishun, care se lauda cu peste 2,30 metri inaltime, urmeaza sa se casatoreasca la sfarsitul acestei saptamani cu Xia Shujuan, 29 de ani, de numai 1.65 m inaltime, informeaza site-ul ananova.com.

Mirii s-au temeau ca nu vor putea locui impreuna, din cauza ca nu au reusit sa gaseasca un pat suficient de mare pentru noul lor apartament.

“Dupa o cautare exhaustiva, cu ajutorul prietenilor nostri, o companie a acceptat intr-un final sa ne faca un set de mobila la comanda”, a spus incantat Bao. “Cea mai importanta piesa este patul, deoarece am rupt doua pana in prezent”, a adaugat el.

Noul pat are trei metri lungime si 2 metri latime. “Sper sa nu-l rup si pe acesta”, a declarat Bao.

Firma de mobilier a aceepta sa execute gratis mobila dupa ce au auzit ca Bao a fost declarat in 2005, de reprezentantii Guiness Book, cel mai inalt om din lume.

Bao Xishun s-a nascut in 1951 la Chifeng, in China, si a inceput sa joace baschet la varsta de 21 de ani. Potrivit medicilor care il supravegheaza, el a atins inaltimea de 2,362 metri in urma unei cresteri naturale.

HotNews.ro, C. Marin, 09 iul 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *