LIKE la pagina pentru a continua!



emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup




Arhivă Stiri

Tuesday, August 3, 2021

Apple ar putea lansa o versiune mai ieftina a iPhone

Apple planuieste sa lanseze o versiune mai ieftina a telefonului iPhone in ultimul trimestru al acestui an, bazat pe playerul iPod Nano, se arata intr-un raport la JP Morgan, transmite Reuters. Kevin Chang, autorul raportului, citeaza surse din lantul de furnizori ai Apple precum si o cerere depusa de companie la Biroul de Patente si Marci al Statelor Unite.

Apple a inaintat in data de 5 iulie o cerere de inregistrare a unui patent referitor la un aparat portabil multifunctional cu un dispozitiv circular de control de tip touch pad, similar celui de la iPod Nano.

Una din modalitatile de extindere a gamei iPhone este transformarea iPod Nano intr-un telefon, comercializat la pretul de maxim 300 de dolari. iPhone se vinde in prezent pentru 500 sau 600 de dolari, in functie de memoria oferita.

“Credem ca iPod Nano va fi transformat intr-un telefon, deoarece aceasta este, probabil, singura modalitate prin care Apple poate lansa un terminal cu pret mai mic, fara a afecta semnificativ vanzarile iPod Nano”, a spus Chang, aratand ca noul telefon ar putea avea o functionalitate redusa.

Analistul a mai precizat ca, un astfel de dispozitiv ar putea inregistra anul viitor vanzari de 30 pana la 40 de milioane de dolari.

Acest volum ar depasi cu mult obiectivul stabilit de Apple pentru primul iPhone, de 10 milioane de unitati in 2008. Vanzarile acestuia sunt limitate de pretul relativ ridicat, avand in vedere ca americanii au tendinta de a cheltui mai putin de 100 de dolari pentru achitionarea unui telefon mobil.

Analistii prognozeaza ca lansarea unei versiuni mai ieftine a acestui dispozitiv, ar putea reprezenta o amenintare semnificativa pentru producatorii consacrati de telefoane mobile, precum Nokia, Motorola, Samsung si Sony Ericsson.

HotNews.ro, Dragos Comache, 10 iul 2007







Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT