Steaua a incheiat cantonamentul din Austria cu o victorie

0

Primul succes al Stelei in cantonamentul din Austria a fost consemnat in ultima partida amicala, 2-0 cu FK Vilnius, locul doi in campionatul din Lituania. Golurile echipei antrenate de Gheorghe Hagi au fost reusite de Dica, minutul 10 si Neaga, minutul 72.

Hagi a folosit urmatorul 11: Vatca – P. Marin, Goia, Baciu, Nesu – Badoi, Radoi, Croitoru, Bostina – Dica, Iacob. Au mai evoluat: Emeghara, Ovidiu Petre, Gurita, Neaga, Tudose, Prunescu, Ochirosii si Bicfalvi.

In primele doua jocuri amicale din Austria, Steaua a fost invinsa cu 2-1 de Apoel Nicosia (Cipru) si cu 3-2 de SV Ried (Austria).

Steaua va reveni vineri in tara, iar luni va pleca in al doilea turneu de pregatire al verii, in localitatea olandeza Mierlo, in perioada 9-19 iulie. In acest turneu, Steaua va disputa si patru jocuri amicale, printre adversarii deja cunoscuti fiind vicecampioana Poloniei, GKS Belchatow, si vicecampioana Greciei, AEK Atena.

Belchatow a terminat pe locul doi in campionatul Poloniei, la doar un punct de Zaglebie Lubin, adversara Stelei din turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

HotNews.ro, S.N., 05 iul 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *