LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Friday, September 17, 2021

Sheryl Crow: “Pamantul are nevoie de noi”

Starul Sheryl Crow a transmis un mesaj oamenilor din intreaga lume, spunand ca planeta noastra are nevoie de ajutorul nostru pentru a fi salvata, informeaza playful.com. Crow a cerut oamenilor sa reduca consumul de hartie igienica si de servetele pentru salvarea padurilor.

Recent, cantareata a sustinut un turneu de 11 concerte in diferite colegii, numit “Stop Global Warming College Tour”.

Primul concert l-a sustinut in urma cu doua saptamani la Universitatea Southern Methodist din Dallas, unde a transmis publicului urmatorul mesaj: “Planeta Pamant este un organism viu si atunci cand ea se imbolnaveste ne imbolnavim si noi.”

Sheryl Crow a fost insotita in aceasta campanie de salvare a planetei de Laurie David. Duminica, 22 aprilie, de Ziua Pamantului, cantareata a prezentat cateva solutii pentru stoparea incalzirii globale. “Cu toate ca ideile mele sunt intr-un stadiu redus de dezvoltare, in mintea mea ele ocupa un loc foarte important.

Una dintre solutii ar fi conservarea padurilor pentru ca de la ele primim oxigen. Pentru aceasta rog oamenii sa limiteze consumul de hartie igienica si de servetele.”

Laurie David a declarat: “Cred ca aceasta schimbare este una dintre cele mai urgente. Cu totii suntem vinovati pentru problema incalzirii globale si de aceea trebuie ca toti sa fim responsabili si sa incercam sa rezolvam aceasta problema.”

HotNews.ro, S.B., 24 apr 2007Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT