emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Thursday, August 18, 2022

Snoop Dogg nu mai are voie in Marea Britanie

P. Diddy va merge singur in turneul din Marea Britanie pentru ca lui Snoop Dogg i s-a interzis accesul in tara.

Un purtator de cuvant al cantaretilor a comentat ca turneul a fost anulat deoarece lui Snoop Dogg i s-a refuzat eliberarea vizei, in ciudat asigurarilor primite de guvernul britanic de la rapper.

„P. Diddy si Snoop au fost foarte dezamagiti si devastati de stire,” a adaugat purtatorul de cuvant. „Nu au vrut sa-si dezamageasca fanii, iar concertul din Marea Britanie ar fi trebuit sa fie o atractie a turneului.”

Lui Snoop i s-a refuzat viza datorita neintelegerilor avute cu legea, atat in trecut, cat si in prezent. Prezenta lui in Marea Britanie nu a fost considerata a fi benefica pentru cetatenii britanici.

Snoop este de alta parere, insa: „Pot sa ajung la copii cu microfonul, lucru pe care politicienii nu reusesc sa-l faca cu vocea. Pot sa le spun sa opreasca violenta si omorurile care se petrec in Marea Britanie,” a declarat el pentru MTV.

Ca urmare, Snoop si D. Diddy au anulat concertele din Londra, Cardiff, Manchester, Glasgow si Nottingham. Organizatorii vor rambursa biletele pentru concertele anulate. Urmatoarea oprire a turneului este in Dublin, in Irlanda, sambata si duminica.

Snoop a mai avut probleme in Marea Britanie. In aprilie 2006, el si cinci membri ai anturajului sau au fost arestati la Aeroportul Heathrow, dupa ce s-au incaierat cu fortele de ordine ale aeroportului.

La inceputul lui martie 2007, Snoop Dogg a fost arestat in Suedia pentru posesie de droguri. Politia a gasit drogurile in masina care il transporta pe rapper la petrecerea de dupa concert. Snoop a fost eliberat, in asteptarea rezultatelor examenului toxicologic.Comment Form