Pe Ion Ion Tiriac il paste insuratoarea

0

Multi dintre noi, cei care nu vrem sa trimitem la culcare copilul din noi, ne gasim la un moment dat fata in fata cu autoritatea „parentala”, care doreste cu ardoare sa puna ordine in afacerile noastre si sa ne ghideze catre viata de familie si producerea mostenitorilor care sa duca mai departe numele stirpei.

Iata ca a venit si vremea lui Ion Ion Tiriac, baiatului renumitului tenisman Ion Tiriac, sa fie tras de maneca de tatal sau, pentru a fi adus pe calea cea buna. Cei doi s-au intalnit la un restaurant din Herastrau si au stat de vorba pentru a clarifica situatia.

S-ar parea ca afaceristul Ion Tiriac este nemultumit de alegerile pe care fiul sau le-a facut in materie de femei. Tiriac senior nu considera ca Ileana Lazariuc, Andreia de la Trident sau Maria Marinescu au fost potrivite pentru baiatul lui, in nici un caz in vederea casatoriei. De aceea, tatal i-a propus fiului sa lase de-o parte distractiile tineretii si sa se casatoreasca cu Sophie, prietena din copilarie a lui Ion Ion.

Juniorul nu pare sa agreeze ideea mariajului si nici nu vrea sa renunte la viata cu care s-a obisnuit pana acum. Judecand cat de ferm a pus Tiriac senior problema, este posibil ca Ion Ion sa fie constrans in vreun fel sa adopte punctul de vedere al tatalui sau si sa se cuminteasca. Macar pentru o vreme…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *