Jolie ar putea avea neplaceri din cauza mamei lui Pax

0

Playful.com informeaza ca au aparut cateva detalii tulburatoare referitoare la noul baiat adoptat dwe Angelina Jolie. Potrivit bunicilor micutului, mama biologica a lui Pax este dependenta de droguri si este foarte posibil sa planuiasca sa ii ceara lui Jolie anumite sume de bani.

Femeia, pe nume Pham Thu Dung, este o vietnameza saraca, necasatorita si l-a abandonat pe Pax la doar doua zile dupa nastere.

Tabloidul “The News of the World” a luat legatura cu parintii lui Dung, cei care au si semnat actele de adoptie. Bunicul lui Pax, Chien a declarat: “Fiica noastra este dependenta de heroina si ne-a creat numai necazuri. Viata sa este stapanita de droguri de cand avea 16 ani. Pleaca de acasa cu lunile, iar cand crezi ca nu o sa o mai vezi niciodata, reapare.

O vedem doar atunci cand are nevoie de bani. Ne temem ca atunci cand va afla ca fiul ei a fost adoptat de catre o actrita bogata, va merge sa o caute pe Angelina Jolie ca sa ii ceara bani si ii va crea acesteia probleme. Ar fi in stare chiar sa o ameninte ca ii va lua copilul.”

Matusa baietelului, Trang, in varsta de 33 de ani, a spus: “Dung inca isi iubeste copilul. Sora mea vorbea despre acesta foarte mult. O iubeste foarte mult pe fetita mea cea mica, iar aceasta chiar ii spune “mama”. Daca ar fi putut, si-ar fi luat copilul inapoi. Dung a aflat foarte tarziu ca este insarcinata si nu a mai putut face un avort.
A consumat heroina in toata perioada sarcinii, iar cand a nascut, baiatul era foarte mic.”

Chien a mai adaugat ca fiica lui a ramas insarcinata dupa ce a avut o aventura cu un barbat casatorit de la locul de munca. La putin timp dupa nastere, parintii lui Dung l-au dus pe Pax la orfelinatul Tam Binh, iar de atunci nimeni nu l-a mai vizitat.

Angelina Jolie a fost de acord sa vanda fotografii cu noul sau copil revistei People pentru 2 milioane de dolari.

Jolie a declarat pentru revista Hallo: “Pax este un baiat foarte dragut. Este foarte curajos. Nici nu va puteti imagina cat este de dificil sa te afli intr-un loc nou si sa fii inconjurat de oameni noi, care vorbesc o limba pe care tu nu o intelegi. Pax este un baiat puternic. Va trece ceva timp pana cand va constientiza ca are o familie, ca aceasta este noua sa viata.”

HotNews.ro, S.B., 26 mar 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *