LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Monday, September 20, 2021

Centru de design Renault la Bucuresti

Compania Renault a anuntat ca pana la sfarsitul acestui an va deschide un centru de design auto la Bucuresti. Potrivit vicepresedintelui Renault, Patrick LeQuement, in cadrul centrului de la Bucuresti urmeaza a fi proiectate autoturisme destinate pietelor emergente.

Personalul din noul centru Renault va fi compus din sapte specialisti urmand ca din 2009 numarul lor sa creasca la 30 de persoane.

Potrivit lui LeQuement, la Bucuresti vor fi realizate designul si proiectarea, urmand ca partea de testare sa fie facuta cel mai probabil in centrul pe care Renault intentioneaza sa-l deschida la Titu.

Grupul Renault intentioneaza sa realizaze investitii de aproape jumatate de miliard de euro intr-un centru de proiectare si dezvoltare in comuna Titu, judetul Dambovita.

Pana in acest moment intentiile companiei s-au lovit de imposibilitatea de a intra in posesia unui teren, scos la licitatie de Consiliul Judetean Dambovita, insa pretul cerut de autoritati a fost considerat nejustificat de mare.

Dupa trei licitatii esuate, in timpul carora pretul a fost redus succesiv de la 29 de milioane la 27.7 si apoi la 21.8, constructorul francez a propus sa concesioneze terenul pe o perioada de 49 de ani urmand sa plateasca anual o taxa de minim 500 de euro pe hectar.

Suprafata totala a terenului depaseste 250 de hectare.

Roman, castigator al concursului de Design Peugeot

In luna februarie 2007, doi romani s-au numarat printre cei zece finalisti ai conscursului de design organizat de compania Peugeot. In urma jurizarii, castigator a fost desemnat Mihai Panaitescu, student la Universitatea Torino unde a castigat o bursa acordata de prestigiosul Institut European pentru Design.

Conceptul realizat de Panaitescu, Flux, urmeaza sa fie prezentat, in stadiul de prototip in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Celalt roman, Cristian Sano, s-a clasat pe locul patru.

HotNews.ro, Cristian Covaci, 19 mar 2007Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT