Andreea l-a parasit pe Keo

0

Relatia dintre cantaretii Andreea Balan si Keo a ajuns la final. Se pare ca bruneta a fost cea care a facut pasul catre despartire, la scurt timp dupa ce elvetianul a sarutat doua femei in fata ei. Tentativele lui de a o convinge ca nu a fost decat o greseala generata de aburii betiei au esuat rand pe rand.

In urma cu cateva saptamani, Andreea si Keo au iesit sa se distreze intr-un club bucurestean. Potrivit celor prezenti, dupa ce a baut pahar dupa pahar, cantaretul a inceput sa se sarute cu doua femei, fara a tine cont de faptul ca de fata se afla si iubita lui.

Enervata peste masura de intreaga situatie, artista s-a ridicat de pe scaun si a parasit localul in viteza fara sa priveasca inapoi. Apropiati ai cuplului sustin ca, a doua zi, imediat ce a realizat cele intamplate, Keo a mers la Andreea sa-si ceara iertare si sa-i explice ca nu a fost stapan pe sine in momentul in care a gresit.

Contactata telefonic pentru a confirma despartirea de elvetian, Andreea Balan s-a aratat surprinzator de indiferenta. “Da… Nu vreau sa comentez acest subiect. Pentru mine nu reprezinta o prioritate. In momentul de fata tot ceea ce conteaza este concursul «Dansez pentru tine» si visul partenerului meu Petrisor”, ne-a declarat artista.

Click, Sabina Ivanica, 19 mar 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *