Becali plusează spectaculos la Teledonul TVR

1

Monotonia Teledonului organizat sâmbătă seară de postul public de televiziune în beneficiul copiilor suferinzi de HIV a fost spartă de intervenţia telefonică a lui Gigi Becali.

Întîmpinat cu aplauze, apelul său s-a dorit a fi, în primul rând, o punere în dificultate a “somităţilor” prezente care donaseră până atunci sume modice.

În mai mult de două ore abia se strânseseră 200.000 euro, în promisiuni (de obicei, după ce îşi ating obiectivul, de a fi aplaudaţi, unii donatori uită să mai vireze şi banii promişi).

Printr-un telefon anterior Becali îşi anunţase intenţia de a dona cu 1000 euro mai mult decât cea mai mare donaţie exprimată.

Fiind vorba de sume nesemnificative, latifundiarul din Pipera a plusat spectaculos oferind o sumă egală cu totalul banilor strânşi în cursul Teledonului.

“Trimiteţi luni pe cineva la mine ca să-i dau documentele de transfer prin bancă”- i-a spus Becali Andreei Marin, ferindu-se de această dată să mai vehiculeze lichidităţi cu sacoşa.

Chiar dacă inamicul său declarat, Bodu, a fost “pedepsit de Cel de Sus”, fiind demis de la conducerea ANAF.

Prin acest gest Becali a mai câştigat un spor de popularitate printre numeroşii telespectatori ai postului public de televiziune, fără ca CNA-ul să poata să aducă vreo acuzaţie de manipulare sau de publicitate mascată.

1 thought on “Becali plusează spectaculos la Teledonul TVR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *