smuff.ro – o gama intreaga de produse noi

0

De acum ai sansa sa promovezi produsele smuff.ro – gadgets & gizmos shop & blog prin sistemul de afiliere ProCash

  • In magazinul nostru virtual gasesti produse unice care nu pot fi cumparate prin alte magazine obisnuite. Nici la Bucuresti, nici la Londra, nici macar la Paris.
  • Din toate colturile lumii alegem acele produse de care ai nevoie dar pentru a-l cumpara ar trebui sa faci o excursie la China, Statele Unite, Orientul Mijlociu sau Africa, chiar America Latina.
  • Avem produse numai cele care iti intaresc identitatea. Indiferent daca-l cumperi pentru tine, pentru prieteni, pentru colegi sau chiar pentru dusmanii tai — produsele noastre au o incarcatura personala puternica.
  • Cumparatorii nostrii sunt brandurile si oamenii neobisnuiti. Cei care stiu ca identitatea conteaza si se poate dezvolta. Cu elemente neobisnuite si unice, cum sunt produsele noastre.
  • smuff.ro – gadgets & gizmos shop & blog La ora actuala avem peste 30 de produse unice in Romania iar catalogul nostru se inlargeste fiecare saptamana cu 3-4 produse. In urmatoarele luni avem planuri sa ajungem cel mai mare shop din Romania cu peste 150 de produse
Tricou cu egalizator Tricou cu egalizator185 RON
Tastatura virtuala Tastatura virtuala882 RON
Bedlam Platinum Bedlam Platinum160 RON
Mese de fotbal (Foosball) Mese de fotbal (Foosball)1457 RON
Sabii Laser Sabii Laser600 – 1200 RON
Ceasuri binare Ceasuri binare570 RON
Dispozitiv pentru imagini digitale Dispozitiv pentru imagini digitale744 RON
Avion Spion Avion Spion620 RON

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *