LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Saturday, September 18, 2021

Tiriac vede vanatoarea de la Balc ca pe o promovare a Romaniei

Invitat in cadrul emisiunii “100%” (Realitatea TV), Ion Tiriac a vorbit despre recenta vanatoare de la Balc, despre puterea si potenta financiara a celor invitati acolo precum si despre avantajele pe care i le aduce acest fond de vanatoare.

Magnatul spune ca fondul de vanatoare de la Balc nu-i aduce niciun profit ci din contra. Investitia in acest domeniu este facuta pentru a realiza o singura partida de vanatoare importanta pe an, atunci cand invitatii lui Tiriac sunt oameni care au cifre de afaceri “mult mai mari decat PIB-ul Romaniei”.

Pe langa relatiile care se leaga in aceste momente, Ion Tiriac vede ‘masacarul’ de la Bals si ca pe o promovare a Romaniei in ochii strainilor.

Ion Tiriac spune ca Romania pierde anual peste 500 de milioane de euro fiindca nu exploateaza cum trebuie fondul cinegetic.

Jocul de golf, de tenis, echitatia sau partidele de vanatoare sunt mijloace extraordinare de socializare, atunci cand omul se dezbraca de functie pentru cateva momente si discuta mult mai usor de la om la om decat de la functie la functie, afirma Ion Tiriac.

“Daca am fi fost siguri ca putem intra in UE si-n 2010 eu as fi votat impotriva integrarii”, a incercat Ion Tiriac sa-si nuanteze o declaratie mai veche si foarte controversata prin care se pronunta impotriva unei aderari rapide la UE pe motivul ca nu putem fi concurentiali la acest moment pe piata UE.

Ion Tiriac a recunoscut ca una din companiile in care este actionar majoritar participa la licitatia pentru Hotelul Triumf, chiar daca i se pare ca hotelul si terenul aferent sunt mult supraevaluate.

HotNews.ro, Ionut Baias, 15 ian 2007Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT