LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Saturday, September 18, 2021

Bindi Irwin a debutat in televiziunea americana

Bindi Irwin, fetita in varsta de 8 ani a regretatului naturalist australian, Steve Irwin, a inceput un turneu de promovare in Statele Unite. Bendi a aparut la televiziunea americana pentru a ajuta la promovarea turismului in Australia, informeaza Bbc News.

Bindi a devenit celebra in urma impresionantului discurs tinut la ceremonia in memoria tatalui sau.

Au existat cateva persoane care au declarat ca nu sunt de acord cu acest debut in lumina reflectoarelor a lui Bindi, avand in vedere ca aceasta este la o varsta foarte frageda. Managerul si prietenul familiei Irwin, John Stainton, a raspuns criticilor, spunand ca Bindi este obisnuita cu prezenta camerelor si cu ceea ce tine de televiziune.

”Tatal sau a invatat-o multe lucruri despreanimalele salbatice si despre cum trebuie sa fii in fata camerelor de filmat. Aceste lucruri fac parte din viata sa, asa cum baletul face parte din viata unei alte fetite de varsta ei.”

Inainte ca “Vanatorul de Crocodili” sa isi piarda viata, Bindi l-a insotit la turneul din Statele Unite , iar acum aceasta trebuie sa faca turneul singura.

Micuta a declarat la “Ellen DeGeneres Show” ca doreste sa ajunga la fel ca tatal ei. “Vreau ca tatal meu sa fie mandru de mine.”, a spus ea, adaugand ca iubeste “toate animalele, fie ele mari sau mici”.

Bindi realizeaza, de asemenea, propriul ei serial TV, “The Jungle Girl”, care urmeaza sa fie difuzat pe Discovery Kids la sfarsitul acestui an.

HotNews.ro, S.B., 12 ian 2007Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT