23 July 2024

Renault lanseaza in Franta Logan-ul Break

0

La doi ani de la lansarea pe piata franceza a Loganului, Renault scoate la vanzare Logan MCV – versiunea break a autoturismului, destul de asemanatoare cu modelul Kangoo. Pretul noului autoturism va fi intre 8.800 de euro si 11.390 de euro, informeaza publicatia franceza “La Tribune”.

Renault considera ca MCV va revolutiona piata automobilelor break de familie, la fel cum Logan a schimbat piata masinilor de familie in trei volume. Logan a fost lansat in Romania in septembrie 2004 si ulterior in alte state, vanzarile totale atingand aproape 400.000 de unitati.

Asemanator cu tipul Kangoo, tot al Renault, Logan MCV este mai lung cu 27 de centimetri, in comparatie cu berlina.

Dacia va oferi o garantie de trei ani sau 100.000 de kilometri in majoritatea statelor Uniunii Europene, dupa cum a anuntat Renault intr-un comunicat. Modelul va fi echipat conform standardelor din Uniunea Europeana, cu patru airbag-uri – doua frontale in versiunea standard si, optional, doua laterale pentru locurile din fata.

In Romania, Logan MCV se vinde la preturi cuprinse intre 8.200 de euro pentru versiunea Ambiance cu cinci locuri si motor pe benzina de 1,4 litri si 11.600 euro pentru varianta Laureate de sapte locuri si motor diesel de 1,5 litri.

HotNews.ro, L.A., 10 ian 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *